Ćerka Merime Njegomir se od majke oprostila emotivnim pismom, veoma potresno: Mama, hvala ti...

Ćerka Merime Njegomir se od majke oprostila emotivnim pismom, veoma potresno: Mama, hvala ti...

Autor: | 23/11/2021

0

Ćerka Merime Njegomir napisala je majci pismo koje sve prisutne na komemoraciji rasplakalo 

Na komemoraciji Merimi Njegomir, koja je danas održana u Kamenoj sali „Radio-Beograda“, pročitano je pismo koje je pevačicina ćerka Jelena prošle godine napisala mami za rođendan. Suze i jecaji prolomili su se salom od potresnih reči.

Pročitajte: Komemoracija Merimi Njegomir uz suze i jecaje - Milica, Ljubica, Jelena i Marko kao jedno plaču za preminulom majkom

Ataimages

 

„Ta reč 'sila' pratila me je kroz snove i javu. Sila je bila tu dok je moja mama odrastala učeći šta je ljubav, bila je tu kroz sve mučne trenutke, kroz nemaštinu, oštru zimu, svaki udar i svaku suzu. Sila je bila tu kad je jednog dana moju mamu pronašla njena duša i vratila je na svoj put, kada je sa konobarske kecelje prešla na mikrofon, sila je bila tu dok je rađala četvoro dece“, pisalo je u pismu koje je na komemoraciji pročitao novinar Aleksandar Gajšek.

ATA Images

 

„Možda su joj anđeli govorili 'izdrži još malo', i da nije to ona mogla, ne bih mogla ni ja. I zato se ja klanjam svojoj mami, tu silu je i nama prenela kada nas je učila da se ljubav samo deljenjem umnožava. Mama, kad bi knjige o tebi pisale, nijedna te ne bi bila dostojna. Hvala ti za najveći dar koji sam od tebe dobila, nema ništa vrednije od života“, pisalo je u pismu.

Merima Njegomir preminula je u 69. godini nakon borbe sa rakom pankreasa i iza sebe je ostavila četvoro dece. 

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti