Ona samo želi svoju baku: Unuka Merime Njegomir njenu smrt objasnila rečima od kojih se ledi krv u žilama

Ona samo želi svoju baku: Unuka Merime Njegomir njenu smrt objasnila rečima od kojih se ledi krv u žilama

Autor: | 01/12/2021

0

Unuka Merime Njegomir bakinu smrt objasnila rečima od kojih se ledi krv u žilama

Ljubica Njegomir ne može da se pomiri sa gubitkom: Danas mi je Sonja rekla: „Mama, mnogo sam tužna što nema više Baki, ali mi je drago što je više ništa ne boli“.

Legenda narodne muzike Merima Njegomir napustila nas je iznenadno i prerano. Tužna vest potresla je ovdašnju javnost, ceo region, a utehe za njenu decu ‒ nema. Milica, Ljubica, Jelena i Marko bili su joj najveća podrška tokom teške borbe sa podmuklom bolešću i zajedno sa njom do poslednjeg trenutka verovali da će pobediti. Nažalost, nije uspela.

Pročitajte: Pismo Jelene Njegomir pokojnoj majci - Jedno ti nisam rekla, ti u to ionako ne bi poverovala

Instagram

 

Ne prođe dan da Ljubica Njegomir na društvenim mrežama ne objavi nešto majci u čast. Boli, i ne prestaje... „Sanjam te svako veče, stalno si pored mene. Znam da me sada čuvaš još više. Ljubi te tvoja Bubica“, napisala je pored zajedničke fotografije iz srećnih vremena. Na drugoj smo videli Merimu sa unukom.

 

 

Unuka Merime Njegomir rasplakala javnost 

‒ Danas mi je Sonja rekla: „Mama, mnogo sam tužna što nema više Baki. Mnogo, mnogo. Ali mi je drago što je više ništa ne boli... I ona mene sada čuva s neba.“ Reči devojčice kojoj nedostaje baka rasplakale bi i kamen.

Pročitajte: Komemoracija Merimi Njegomir uz suze i jecaje - Milica, Ljubica, Jelena i Marko kao jedno plaču za prerano preminulom majkom

Instagram

 

Slavnoj pevačici porodica je uvek bila na prvom mestu, i dala je sve od sebe da decu izvede na put. Uspela je u tome. Najviše je uživala u igri sa unucima, veselila se svakom susretu. Imala ih je četvoro, a najmlađe joj je ovog proleća podarila ćerka Jelena.

‒ Blagosloveni smo što smo imali tebe za majku. Ti si bila i više od toga. Beskrajno, mama... Pretužno je ovo vreme bez tebe.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti