Bila joj je podrška do poslednjeg dana: Ovo je rođena sestra Merime Njegomir, malo se zna da je i ona pevačica (video)

Bila joj je podrška do poslednjeg dana: Ovo je rođena sestra Merime Njegomir, malo se zna da je i ona pevačica (video)

Autor: | 22/11/2021

0

Sestra Merime Njegomir bila je njena najveća životna podrška

Merima Njegomir preminula je u 69. godini posle teške bolesti, a javnost i dalje ne može da poveruje da je to istina. Slavna pevačica, koja se kao lavica borila kroz život, iza sebe je ostavila četvoro dece: Milicu, Ljubicu, Jelenu I Marka. Njihova najveća podrška u ovim teškim i bolnim trenucima je tetka Nina Pavić, rođena sestra Merime Njegomir.

Pročitajte: Preminula je 10 dana posle rođendana - Poslednja fotografija Milice Njegomir sa majkom slama srce (foto)

Nina i Merima bile su veoma bliske, a malo je poznato da su obe zaljubljene u pesmu i muziku. Nina se svojevremeno pojavila u takmičenju „Nikad nije kasno“, a sve vreme ju je bodrila voljena sestra Merima.

‒ Nije ni čudo što ovako dobro pevate kad dolazite iz Meriminog tabora ‒ rekao je tada Ivan Milinković, koji se potresnim rečima oprostio od drage prijateljice i koleginice.

Pročitajte: Ko je bio Milan Njegomir, najveća ljubav slavne pevačice

„Merima, draga moja drugarice, čuvam te i čuvaću te od zaborava u ime svih onih lepih naših porodičnih trenutaka i druženja. Puno smo toga prošli zajedno, teško mi je, pretužan sam! Naš Komaj, kako smo pričali jedno drugom, od jutros u mom oku odiše setom! Ostavila si iza sebe divnu decu i unuke, veliku karijeru koja je ispisala stranice istorije naše muzike. Hvala ti, mir i spokoj tvojoj duši. Voli te tvoj Ivan“, napisao je pevač.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti