Ovde mali Relja vodi glavnu reč! Vodimo vas u dom Andrije Miloševića, na garderoberu bi mu pozavidela svaka žena FOTO

Ovde mali Relja vodi glavnu reč! Vodimo vas u dom Andrije Miloševića, na garderoberu bi mu pozavidela svaka žena FOTO

Autor: | 20/06/2023

0

Dom Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić je priča za sebe

Glumac Andrija Milošević i njegova supruga Aleksandra počeli su da dele „krov nad glavom“ mnogo pre nego što su se venčali, a zahvaljujući duhovitim video klipovima, koje najčešće snimaju u kućnom ambijentu, publika je u prilici da vidi deo životnog prostora simpatičnog para.

Instagram

 

U domu Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić na Banovom brdu centralno mesto zauzima prostrani dnevni boravak, sa udobnom ugaonom garniturom.

Pročitajte: Oženio se Andrija Milošević - Venčali smo se da dete ne bude bez oca FOTO

Prijatnom ambijentu doprinose police sa knjigama i zanimljivim sitnicama, među kojima su i suveniri koje su doneli sa brojnih putovanja.

Instagram

 

Za razliku od većine žena, Đeđa može da kaže da je njen životni partner izuzetno uredan i pedantan. U Andrijinom garderoberu sve je složeno „pod konac“, a on sam se pohvalio da su, što je najvažnije, čarape uvek uparene po bojama.

Instagram

 

Iako često snima priloge u moderno opremljenoj kuhinji, jedan od najpopularnijih Crnogoraca u Beogradu iskreno priznaje da nije previše vičan za šporetom, a ni njegova supruga ne može da se pohvali kulinarskim veštinama.

Pročitajte: Prelepa porodična fotografija - Andrija i Sandra odveli sinčića u Meksiko FOTO

− Ne mogu uopšte da se nazovem kuvaricom, ali umem da prehranim i njega i sebe u datom trenutku. Umem nešto osnovno.

Instagram

 

Instagram

 

Imajući u vidu da su Andrija i Aleksandra nedavno postali roditelji, hteli ne hteli morali su da promene odnos prema kuvanju i da se izvešte u pripremanju zdravih obroka.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs mirko tabašević