Pre naše Ane voleo je manekenku Saru: Ovo je bivša devojka Bastijana Švajnštajgera sa kojom je proveo sedam godina (foto)

Pre naše Ane voleo je manekenku Saru: Ovo je bivša devojka Bastijana Švajnštajgera sa kojom je proveo sedam godina (foto)

Autor: | 23/10/2021

1

Devojka Bastijana Švajnštajgera nekada je bila nemačka manekenka

Bastijan Švajnštajger, nemačka fudbalska legenda, u srećnom je braku sa našom nekadašnjom teniserkom Anom Ivanović. Sudbonosno „da“ izgovorili su pre pet godina u romantičnoj Veneciji, imaju dva sina, Luku i Leona, i ne odvajaju se jedno od drugog.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije - Ovako su Ana i Bastijan proslavili petu godišnjicu braka u Veneciji

Brax

 

Ljupka Beograđanka, svojevremeno jedna od najlepših sportistkinja sveta, lako je osvojila Bastijevo srce. Toliko lako, da je zbog nje ostavio tadašnju devojku, nemačku manekenku Saru Brandner. Ona možda nije Klaudija Šifer, ali je bila prilično uspešna u svom poslu. Ljubav sa slavnim fudbalerom planula je posle slučajnog susreta na Ibici. Živeli su u Minhenu dok je igrao za „Bajern“, a veza je trajala sedam godina. Bili su omiljeni nemački par, često su se pojavljivali na javnim događajima i izgledalo je da je sledeći korak onaj do oltara. Ali...

Pročitajte: Posle dugo vremena otvorila dušu - Ana Ivanović otkriva zašto je Bastijan ljubomoran na nju

Getty Images

 

Devojka Bastijana Švajnštajgera posle raskida nije dugo samovala

Zgodnu plavušu iz igre i Bastijanovog života po svemu sudeći izbacila je srpska teniska princeza. Prvi put su zajedno viđeni u septembru 2014, kada su se Njujorkom prošetali držeći se za ruke. No, sumnja da nešto u njegovoj vezi sa Sarom nije kako treba probudila se nekoliko nedelja ranije, kada je trideseti rođendan proslavio bez nje. Ostatak priče znamo.

Iako se pričalo da je raskid bio turbulentan, Sara je nekoliko meseci kasnije pronašla utehu u zagrljaju drugog muškarca.

Pročitajte: Porodično carstvo u austrijskom gradiću - Zavirite u minimalistički raj Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera (foto)

Getty Images

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti