Pre lepe Ane Bastijan je voleo manekenku Saru: Kada su raskinuli, precrtao je njeno ime na kopačkama

Pre lepe Ane Bastijan je voleo manekenku Saru: Kada su raskinuli, precrtao je njeno ime na kopačkama

Autor: | 15/05/2024

0

Bivša devojka Bastijana Švajnštajgera

Bastijan Švajnštajger, nemačka fudbalska legenda i velika zvezda Bajerna iz Minhena, u srećnom je braku sa nekadašnjom teniserkom Anom Ivanović.

Sudbonosno „da“ izgovorili su 2016. godine u romantičnoj Veneciji, imaju troje dece, zaljubljeni su kao prvog dana i ne odvajaju se jedno od drugog.

Profimedia

 

Ljupka Beograđanka, svojevremeno prvi reket sveta, lako je osvojila Bastijevo srce. Toliko lako, da je zbog nje ostavio tadašnju devojku, nemačku manekenku Saru Brandner.

Pročitajte: Bastijan Švajnštajger obožava Beograd, slikama sa Kalemegdana i posebnim gestom oduševio Srbiju

Ona možda nije Klaudija Šifer, ali bila je prilično uspešna u svom poslu. Ljubav sa slavnim fudbalerom planula je posle slučajnog susreta na Ibici.

Živeli su u Minhenu dok je igrao za Bajern, a veza je trajala sedam godina.

Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

 

Bili su omiljeni nemački par, često su se pojavljivali na javnim događajima, zajedno su slavili njegove pobede, i izgledalo je da je sledeći korak onaj do oltara. Sve je vodilo ka tome. Ali…

Zgodnu plavušu iz igre i Bastijanovog života po svemu sudeći je izbacila srpska teniska princeza. Prvi put Ana i Basti zajedno su viđeni u septembru 2014, kada su se Njujorkom prošetali držeći se za ruke. 

Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

 

No, sumnja da nešto u njegovoj vezi sa Sarom nije kako treba probudila se nekoliko nedelja ranije, kada je trideseti rođendan, u avgustu, proslavio bez nje.

Prema navodima nemačkih medija, nekad zlatni par raskinuo je u julu, a da je kraj definitivan pokazao je i Bastijan precrtavši Sarino ime na kopačkama.

Pričalo se da je raskid bio turbulentan i da je zgodna plavuša dugo patila za fudbalerom. No, uspela je ponovo da stane na ljubavne noge.

Hannes Magerstaedt/Getty Images

 

Tri godine bila je u vezi sa biznismenom Mihaelom Bejerom, a njen emotivni status trenutno je nepoznat.

Počitajte: Tragedija koja je prekinula bajku - Brat Bastijana Švajnštajgera nikada se neće oporaviti

Sara Brandner i dalje je aktivna u svetu modelinga. U međuvremenu je, kako vidimo na njenom Instagramu. postala i nutricionista, a propagira prirodan izgled i što jednostavniji način života.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Alexander Hassenstein/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti