Dženifer vs Dženifer: Lopez je oličenje glamura, Garner je drugo ime za nonšalanciju, a vezuje ih – isti čovek

Dženifer vs Dženifer: Lopez je oličenje glamura, Garner je drugo ime za nonšalanciju, a vezuje ih – isti čovek

Autor: | 17/10/2021

1

Dženifer Lopez i Dženifer Garner - Ben Aflek između dve vatre

Dok je Ben Aflek pokušavao da se otrgne iz kandži svog najvećeg poroka, alkohola, najbolji psihoterapeut bila mu je bivša žena Dženifer Garner. Kad već nisu mogli zajedno da nastave život, odlučili su da ostanu u bliskim odnosima, pre svega zbog dece. Mnogi su čak skloni da tvrde da mu je ona davala i ljubavne savete, a kažu da se to odnosi i na novu, odnosno staru ljubav – njenu imenjakinju Lopez.

Pročitajte: Crveni tepih je samo njih čekao - Dženifer i Ben ludi od ljubavi, nećete moći da prestanete da gledate snimak (video)

Getty Images

 

Kada bismo ove dve slavne dame stavili “na kantar”, verovatno nijedna ne bi prevagnula. Nije Afleku nimalo lako između dve vatre, to jest dve Dženifer. Jedna mu je rodila troje dece, druga je, po svemu sudeći, ljubav života, samo što su mu bile potrebne skoro dve decenije da to shvati. Lopez je arhetip latino bombe, dok Garner igra na neku drugu kartu kada je o seksepilu reč. Osim toga oduvek je važila za dobru devojku iz komšiluka. Takođe, prva je u multitasking fazonu – glumi, peva, pleše, ima kozmetičku liniju i moć da sve što dotakne pretvori u zlato, druga se bavi samo primarnom profesijom. I, ono što je interesantno, a verovatno niste znali – Ben je prvo upoznao Dženifer Garner.

Pročitajte: Posle tajnog susreta Dženifer Lopez i Bena Afleka oglasila se Dženifer Garner - Želim im...

Profimedia

 

Dogodilo se to 2000, dok su snimali blokbaster “Perl Harbor”. Međutim, nije bilo nikakvih romantičnih dešavanja jer je ona tada bila udata za kolegu Skota Folija. Naredne godine Aflek je, opet na radnom mestu, sreo Dženifer broj dva, Lopez. Verili su se, planirali brak, ali ne i porodicu, jer ona nije bila spremna za taj korak. Na kraju su prekinuli zaruke, a decu dobili sa drugima.

Drugi susret sa prvom Dženifer, na snimanju “Dardevila”, bio je inicijalna kapisla za brak koji je dugo važio za najskladniji u Holivudu. Koliko prošle godine Ben je priznao da mu je razvod od Garnerove najveći poraz u životu.

Pročitajte: Ben Aflek - Semjuel kaže da Džen i ja nismo cool roditelji! (video)

Getty Images

 

Iako nije mogla da pređe preko njegove afere sa dadiljom, imala je razumevanje za Afleka u trenucima kada ga je ceo svet osuđivao. Sve praznike i dečje rođendane provodili su zajedno, pa nije čudo što su ih američki mediji posle svake nove zajedničke fotografije ponovo spajali. Od toga, na kraju, nije bilo ništa. Izvor blizak glumici nedavno je naveo kako ona veruje da je veza sa Džej Lo dobra za Bena, a zanimljivo je da nema ništa protiv što on vodi decu kod nje. Mora se priznati da ima prag tolerancije duži od Kineskog zida. Nismo baš sigurni da bi Lopezova imala toliko strpljenja i razumevanja da je na njenom mestu. Verovatno bi proradila i ženska sujeta, koja ume da bude vrlo nezgodna.

Pročitajte: Dženifer Garner - Srećnija sam kad sam nenašminkana

Profimedia

 

Tu nije kraj “nepomirljivim suprotnostima” između dve Dženifer. Dok latino diva koristi svaku priliku da prošeta neki stajling od kojeg zastaje dah, ističući u prvi plan glavne atribute, Garnerova je sasvim drugačija priča. Iako uvek blista na crvenom tepihu, najviše voli da se igra u parku sa decom u potpuno neupadljivim odevnim kombinacijama. Ne beži ni od kućnih poslova i ne ustručava se da isprlja kolena dok sređuje dvorište, a ako bi pored vas projurila na biciklu u staroj trenerci i bez trunke šminke, ne biste je ni primetili. S druge strane, Lopezovu je nemoguće promašiti.

Pročitajte: Nije genetika - Lepota Dženifer Lopez traje zahvaljujući ovome

Getty Images

 

Šta smo zaključili iz ove neobične situacije? Da Ben Aflek savršeno balansira između dve krajnosti. Bar za sada. Nema sumnje da je u Džej Lo ponovo zaljubljen do ušiju, ni ona ne skida osmeh s lica otkako su zajedno, ali još je rano davati bilo kakve prognoze. Rimejk ljubavi bio je uspešan i reklo bi se da su u sapunici “Benifer posle Benifer” sve troje – srećni.

Komentari (1)

Loading
Majat 20:47 18.10.2021
Odgovori

Iskreno sumnjam da je ova cela priča sa "Benifer" istinita. Dženifer Lopez je pre svega i iznad svega poslovna žena. Kod nje emocije igraju sporednu ulogu a možda sve ovo odgovara i Benu i Garnerovoj. Ben je uspeo da povrati izgubljene simpatije javnog mnjenja romantičnom pričom sa obnovljenom starom ljubavlju. Lopezova je dobila dobru promociju za najavljeni novi album. Garnerova, s druge strane izgleda da je odavno krenula dalje i digla ruke od spašavanja redova Bena. Žena živi svoj život i brine o deci kojoj je potrebna.

Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti