Kraj ljubavi: Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović raskinuli!

Kraj ljubavi: Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović raskinuli!

Autor: | 02/02/2022

0

Ceca i Bogdan raskinuli

Sredinom januara prošle godine u javnost je dospela vest da su folk zvezda Ceca Ražnatović i beogradski ugostitelj Bogdan Srejović u ljubavnoj vezi. Na početku su se vešto krili i kretali isključivo u krugu ljudi u koje su imali poverenje, a kada su od Nove godine počeli zajedno da se pojavljuju na javnim mestima, saznalo se da su više od prijatelja. 

Pročitajte: Bogdan se baš opustio - U večernjim satima uslikan u zagrljaju prelepe crnke, sestra mu nije sigurno (foto)

ATA Images

 

U prethodnom periodu Ceca i Bogdan provodili su mnogo vremena zajedno, a pojedine trenutke ljubavne priče delili su sa pratiocima na društvenim mrežama. Stekao se utisak harmonije, kao i bliskih porodičnih odnos sa obe strane. Ipak, još jednom se potvrdilo da nije sve onako kao što izgleda. Doskorašnji par potvrdio je raskid, ali ništa osim toga nisu želeli da komentarišu.

Ceca i Bogdan raskinuli, ali ostaju prijatelji 

Ono u čemu su bili jednoglasni jeste - više nismo u vezi, ali ćemo ostati prijatelji.

Očigledno je da su razlike postojale, kao i Ceca i Bogdan nisu uspeli da savladaju sve izazove koji su se ispred njih našli, pa je ova ljubavna priča postala samo uspomena.

Pročitajte: Dok Ceca uživa na Maldivima, Bogdan drugoj ženi izjavljuje ljubav (foto)

Creative Couple Media

 

- Ni u jednom detalju nema prostora za senzacionalizmom jer niti je raskid bio buran niti je po sredi treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izbledele. U poslednje vreme za nečiji raskid uglavnom se saznaje zahvaljujući društvenim mrežama, posebno kada se partneri otprate na Instagramu, što ovde nije slučaj. Ceca i Bogdan se i dalje prate. Bilo kako bilo, na oboma ostaje da sreću u ljubavi pronađu u nekoj novoj luci - dodao je izvor blizak Ceci i Bogdanu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti