Ceca i Bogdan napustili Beograd, odmor sa malenom Iskrom može da počne (video)

Ceca i Bogdan napustili Beograd, odmor sa malenom Iskrom može da počne (video)

Autor: | 27/01/2021

0

Ceca i Bogdan poslednje dane januara odlučili su da provedu van Beograda. Spakovali su kofere i kenuli na odmor, ali ne sami. Ovog puta društvo im pravi Bogdanova ćerkica Iskra, koju je dobio u braku sa Zoranom Tasovac

Pročitajte: Srećna i nasmejana - Ceca na krsnoj slavi Bogdanove porodice u Kragujevcu (video)


ATA Images

 

Da je vesela ekipa krenula na put govori i snimak koji je Ceca objavila na svom "Instagramu". 

Kako piše dnevni list "Informer", Ceca i Bogdan nisu žalili para za zimovanje, te su u jednom od najpoznatijih hotela iznajmili najveći apartman i za komfor izdvojili oko 4.000 evra. Kako izvor navodi, apartman poseduje dve velike sobe, te će u jednoj uživati novopečeni par, dok će u drugoj Bogdanova ćerkica boraviti sa dadiljom.

- Odseli su u najvećem apartmanu. Ceca i Bogdan imaju zasebnu sobu, a devojčica i dadilja smeštene su odmah pored njih. Tu ženu su poveli da bude non-stop s malom Iskrom, da bi njih dvoje mogli da budu sami kada to požele. Na Kopaoniku su trenutno i neki njihovi prijatelji, pa planiraju i sa njima da se vide. Svaki slobodan trenutak provodi s njom, tako da je njegova ideja bila da Iskra krene s njima na odmor, Ceca je bez pogovora prihvatila - rekao je.

Pročitajte: Ceca Ražnatović godinama je ćutala o emotivnom životu, a sada javno priznala - Nisam bila sama svih 20 godina

Privatna Arhiva

 

Ubrzo nakon što su se smestili u svoj luksuzni apartman, Ceca je odlučila da sa fanovima podeli i najnoviju fotografiju, ni manje ni više nego sa Bogdanovom ćerkom. Nasmejane i vesele, Iskra i Ceca oduševile su javnost i pobrale veliki broj komplimenata. 

Instagram printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti