On je bio navijač, ona ćerka mezimica čuvenog psihijatra: Stevan i Una Piale na početku su delovali kao nemoguća kombinacija

On je bio navijač, ona ćerka mezimica čuvenog psihijatra: Stevan i Una Piale na početku su delovali kao nemoguća kombinacija

Autor: | 25/04/2021

1

Stevan i Una Piale - filmska ljubavna priča...

Stevan Piale, zvezda serije “Igra sudbine”, kao Luka Ožegović osvaja i ostavlja slomljena ženska srca, ali je zato u privatnom životu godinama veran samo jednoj – Uni.

- Znam da će zvučati kao kliše, ali to veče kad sam je upoznao bilo mi je jasno da je ona žena mog života - otkrio je mladi glumac u svom prvom intervju za HELLO!, nedugo nakon što je stao na “ludi kamen”.

Pročitajte: Ekskluzivno za HELLO! Stevan i Una Piale predstavljaju ćerku Rosu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

Prvi put su se videli u Valjevu, gde je Stevan snimao “Šešir profesora Koste Vujića”, a Una bila na odmoru u porodičnoj kući.

- Ja sam se zaljubio čim sam je video, a ona se pravila nezainteresovana - pričao nam je Stevan.

- Retko sam prilazio devojkama, osim ako baš vidim jasan znak. Kao, nešto sam ponosan. Zbog Une sam prešao preko svojih principa i dodao je na “Fejsbuk”. Za mene je to bio ogroman korak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

- To što je Stevan glumac u početku sam doživela kao minus. Imala sam predrasude da će pokušati da me fascinira nekim “poziranjem” i unapred sam zauzela gard kojim sam htela da poručim: “Koga briga što se baviš javnim poslom,” otkrila je Una, devojačko Hadži Nikolić, zbog čega je između njihovog upoznavanja i početka zabavljanja prošlo nekoliko meseci. Bilo kako bilo, posle prvog poljupca više se nisu razdvajali.

Pročitajte: Da se istopiš - Ćerka Stevana Pialea od malih nogu kreće očevim stopama (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

Danas skladan bračni par, koji je u međuvremenu dobio ćerku Rosu, mnogima je, u prvo vreme, delovao kao “nemoguća kombinacija”. Stevan, koji je u mlađim danima trenirao fudbal, kasnije je postao vatreni navijač Crvene zvezde i Zemuna. Pratio ih je na gostovanjima, radovao se njihovim uspesima, “bolovao” poraze. Ta ljubav i posvećenost nikada nije pala u drugi plan zbog glume i poslovnih obaveza, naprotiv.

- Ćerki pevam pesme kojima su i mene uspavljivali kad sam bio mali, ali često i izmišljam reči. Sviđa joj se kad joj repujem, voli taj ritam. Iskreno, pevam joj i navijačke pesme mojih omiljenih fudbalskih klubova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

S druge strane, šarmantnoj Uni, koja je odrasla uz dve starije sestre, uvek su bile bliže knjige. Spojila je lepo i korisno, pa se profesionalno bavi prevođenjem. Osim toga, vodi i uspešan blog “samosvegastavidosta” gde sa brojnim pratiocima razmenjuje recepte za ukusne specijalitete.

Sličnosti i razlike koje su povezale i održale mladi par daleko su značajnije.

- Oboje smo jako vezani za porodicu i da se nas dvoje pitamo svi bismo živeli u komšiluku - kaže Stevan i dodaje.

- Unini roditelji su divni. Njen otac, čuveni psihijatar Časlav Hadži Nikolić, koji je bukvalno proputovao ceo svet, istinska je legenda. Uživam u razgovorima sa njim.

Pročitajte: Rolnice sa jabukom i cimetom po receptu Une Piale

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

Uzgred rečeno, o životu profesora Hadži Nikolića mogao bi se snimiti izuzetan akcioni film. U Kini je, pre više od trideset godina, savladao tajne akupunkture. U Nigeriji je dobio titulu poglavice, u Amazoniji se družio sa šamanima učeći kako oni hiljadama godina leče psihičke probleme u plemenima. Pronašao je drevni grad i upisan je na listi nalazača u Institutu za kulturu Perua.

- Roditelji nas maksimalno podržavaju, a zanimljivo je da su naše majke postale odlične prijateljice. U šali kažemo da je to jedna osoba - otkriva Una.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

- Rosinu garderobu sam podelila u tri ravnomerne grupe. Jedna je kod nas u stanu, druga kod Stevanove mame, treća kod moje. Gde god da krenemo, ništa ne moramo da nosimo. Kada smo, prvi put posle Rosinog rođenja, odlučili da odemo u pozorište, Stevanova mama je čuvala unuku. Ne da je sve prošlo u najboljem redu, nego je, kada smo pozvali da pitamo šta rade i da li Rosa plače, opušteno uzvratila “A što bi plakala” i “Što uopšte zovete, uživajte u predstavi”. (smeh)

Komentari (1)

Loading
Mirjana 12:47 26.04.2021
Odgovori

Obozavam Stevana, a sada i Rosu i Unu i njihove mame. Neka ih sreca prati.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti