Novi početak: Odluka Duška Tošića mnoge šokirala, ali njegovo srce želi baš nju

Novi početak: Odluka Duška Tošića mnoge šokirala, ali njegovo srce želi baš nju

Autor: | 27/08/2021

2

Odluka Duška Tošića dugo će se prepričavati. Naime, suprug Jelene Karleuše i uspešan fudbaler početkom godine našao se na naslovnim stranama domaće štampe zbog nastavka karijere u domaćem klubu. Duško je tada, navodno, ugovor sa „Crvenom zvezdom“ potpisao na tri godine, a snimak sa slavlja uz trubače preplavio je društvene mreže.

Pročitajte: Nika je zaista dedina kopija - Retka porodična fotografija Jelene Karleuše

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STAR Magazin (@star_magazin)

Ali, to nije sve. Najnovije informacije ukazuju na to da odluka Duška Tošiča krije još jednu tajnu. Iskusni defanzivac, koji ima 36 godina, otkrio je Zvezdanu Terziću prošle subote, kada je sa Rišairom Živkovićem boravio na „Marakani“, da želi da igra za „Crvenu zvezdu“ potpuno besplatno.

Duško Tošić radije bi pomogao „Crvenoj zvezdi“, a njegova ideja da igra besplatno oduševila je sve u klubu, prenosi informaciju navijački portal „crveno-belih“ RSB.

Tošić je nosio dres „Crvene zvezde“ od 2010. do 2012. kada je ekipu vodio Robert Prosinečki. Želja mu je da pred kraj karijere osvoji titulu sa „Crvenom zvezdom“, jer je u prvom mandatu osvojio samo „Kup Srbije“. Duško bi želeo da ostane u Srbiji i kako bi posle duže vremena mogao da bude uz ćerke i suprugu Jelenu Karleušu.

Komentari (2)

Loading
Jovan 06:20 28.08.2021
Odgovori

Kratko i jasno Duško Tošić prvo veliki čovek veliki sportista veliki vrhunski fudbaler hvala Tošiću !!!

Dado 22:56 28.08.2021
Odgovori

Kakva ljudina,Srbenda,, e to je prava vest...Tosicu, veliki si covek a i igrac za titulu...Neka je vecna nasa Crvena Zvezda !!!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti