Dušku Tošiću istekla zabrana prilaska Jeleni Karleuši: Ovo je epilog incidenta koji se dogodio na Božić

Dušku Tošiću istekla zabrana prilaska Jeleni Karleuši: Ovo je epilog incidenta koji se dogodio na Božić

Autor: | 07/02/2022

0

Duško Tošić - Zabrana prilaska je istekla

Dušku Tošiću istekla je zabrana prilaska Jeleni Karleuši koja ga je početkom januara prijavila za nasilje u porodici. 

Podsetimo, sukob poznatog bračnog para podigao je veliku prašinu u javnosti kada je nekadašnji fudbaler za božićnim ručkom navodno ošamario suprugu. Prema pisanju domaćih medija, oboje su posle incidenta saslušani u policijskoj stanici Savski venac, kada je Tošiću izrečena zabrana prilaska Karleuši. Prvo u trajanju od 48 sati, da bi ubrzo bila produžena na trideset dana.

Pročitajte: Jelena Karleuša pred Novu godinu nagovestila probleme - Moj brak traje samo i isključivo jer sam ga ja održala

Instagram

 

Prema pisanju Kurira, sud je danas usvojio predlog o isteku zabrane prilaska, te se sada čeka izveštaj Centra za socijalni rad i izjava oštećene. Budući da se ni Jelena ni Duško nisu javno oglasili ovim povodom, vreme će pokazati da li će uspeti da prebrode još jednu bračnu krizu

Pročitajte: Nikad nije bilo jasnije - Jelena i Duško prošli su mnogo toga, odluka o razvodu je konačna

Boško Karanović

 

U zvaničnom saopštenju koje je preko Instagrama uputio posle nemilog događaja Duško Tošić je oštro demantovao navode da je fizički napao suprugu.

- Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim putem pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da budu vezani isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje poslednjih dana i zato sam primoran da se obratim na ovaj način. Kao što znate i možete da vidite, ja sam svugde predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikada se time nisam služio. Zato sam hteo da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopšte ne pronalazim! Ljudi koji poznaju mene znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde  bio i šta god radio. Zato bih hteo da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vetar protiv mene prođe - napisao je Tošić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti