Predskazanje Jelene Karleuše se obistinjuje: Atina će biti velika zvezda

Predskazanje Jelene Karleuše se obistinjuje: Atina će biti velika zvezda

Autor: | 08/06/2021

2

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića - o Atini će se tek pričati

Atina Tošić u potpunosti potvrđuje istinitost krilatice „geni su čudo“. Ona je od svoje majke Jelene Karleuše, osim visine, nasledila ljubav prema modi, fotografisanju, društvenim mrežama... Njeni poslednji postovi na „Instagramu“ izazvali su lavinu komplimenata, a presrećna mama je napisala – moj anđeo. Očigledno je bila „vidovita“ kada je još pre šest godina rekla:

Pročitajte: Nika Tošić veruje u svoje snove - Treniram fudbal da jednog dana budem kao moj idol, moj tata

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Atina Tošić (@atiinatosic)

‒ Već mogu da vam najavim da će Atina biti velika zvezda u budućnosti. Beskrajno je talentovana i lepa.

U komentarima ispod Atininih fotografija, uz ko zna koliko puta ponovljeno „kako si lepa, lepotice, prelepa si“, moglo se pročitati i: „Devojko, prelepa si i jako lepo vaspitana. Bravo za Jelenu“.

Pročitajte: Jelena Karleuša o svom najvećem strahu - Kada su moje ćerke u pitanju, plašim se sasvim drugačijeg scenarija


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Atina Tošić (@atiinatosic)

Kao svaku majku, Jelenu ponosom ne ispunjavaju samo pohvale koje se odnose na Atinin izgled već akcenat stavlja na ono što je znatno važnije:

Moja deca su divno vaspitana, sa svim peticama, uzorna, fina, skromna, a za mene svi kažu da sam divna majka. Mogu samo da vam kažem da su moje ćerke ponosne na mene.

Mada će u septembru napuniti tek 13 godina, Atina je već omiljena na „Tik Toku“, a i na Instagramu je odavno prešla sto dvadeset hiljada pratilaca. Budući da tolika popularnost u tom uzrastu ume da bude zbunjujuća, prava je sreća što Atinu ima ko da nauči da slava može da bude i veliki teret. Na pitanje čemu uči ćerke, Jelena odgovara:

Pročitajte: Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića je nestvarno lepa - Atina je ista mama!

‒ Učim ih kako biti samostalan, uspešan, kako se boriti, kako ne dati na sebe, kako je biti žena u muškom svetu, punom predrasuda. Želim da na vreme nauče kako mogu da se odupru balkanskom mentalitetu, gde se žena gazi i ne poštuje zbog svoje seksualnosti. Ja svoje ćerke učim da se ne stide ni svoje seksualnosti, ni svoje ženstvenosti, ni svog tela i da imaju svoje ja, kao i da niko ne sme da im spočitava što su lepe i zgodne.

 

Komentari (2)

Loading
Ana 23:28 08.06.2021
Odgovori

Slatke su devojcice. Mislim da je Atina na tatu a Nika na mama, kao osobe, tako da cuvajte se malecke kada ona dodje u tinejdzerske godine! Bice mali tornado.

Radmila 08:58 17.04.2022
Odgovori

Interesantno, i ja mislim isto to za moju ćerku. Svaka majka to misli za svoje dete i vidi i veruje ono što, možda, i ne postoji. To je tako normalno. Talenti naše dece, ako ih imaju, će se pokazati onda kada za to dođe vreme, kada ona sazru i kada budu spremna i sigurna da imaju talente i da mogu da ih pokažu. Do tada, mi mame i dalje volimo i podržavamo svoju decu verujući da su jedinstvena. Za nas, ona to i jesu.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti