Šta se dogodilo sa Atinom Tošić?! Mesecima je nismo videli, ovo je razlog FOTO

Šta se dogodilo sa Atinom Tošić?! Mesecima je nismo videli, ovo je razlog FOTO

Autor: | 27/06/2023

0

Atina Tošić donela odluku koja je iznenadila porodicu

Starija ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića izrasla je u visoku i lepu tinejdžerku, a sa nepunih petnaet godina već je bila u prilici da prošeta modnim pistama. Njene objave na društvenim mrežama izazivale su veliku pažnju, broj pratilaca je rastao, a onda je Atina, neočekivano, odlučila da se povuče u ilegalu.

Instagram

 

Devojčice nema ni na profilima njenih roditelja; sa tatom se poslednji put zajedno slikala na proslavi rođendana njene tetke Katarine, koja živi u Zrenjaninu, dok smo je sa mamom i mlađom sestrom Nikom videli krajem prošle godine na jednoj modnoj reviji.

Instagram

 

Iako je na Instagramu i TikToku bila veoma popularna i imala više od sto hiljada pratilaca Atina je jednostavno obrisala sve naloge.

Pročitajte: Atina opasno zamerila majci, DOSTA JOJ JE - Isplivao snimak iz doma Jelene Karleuše tokom Božića, sve je jasno

 

‒ Kada sam je pitala zašto je to uradila, rekla mi je: „A zašto da ne?“ Tako da, mamina ćerka ‒ ispričala je Jelena Karleuša u jednom intervjuu.

Instagram

 

Atina i Nika početkom septembra napuniće petnaest, odnosno četrnaest godina, u uzrastu su kad se javljaju prve ljubavi i započinju prve veze, pa nije isključeno ni to da su naslednice muzičke zvezde trenutno okupirane važnijim stvarima od postova na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Miletić

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti