Ćerki Jelene Karleuše i Duška Tošića bilo je namenjeno drugo ime, a evo zašto su je nazvali Atina

Ćerki Jelene Karleuše i Duška Tošića bilo je namenjeno drugo ime, a evo zašto su je nazvali Atina

Autor: | 02/05/2022

1

Atina Tošić trebalo je drugačije da se zove

Trideset sedam dana posle rođenja ćerke Atine Jelena Karleuša imala je prvo televizijsko gostovanje. U emisiji Ognjena Amidžića pojavila se u dugačkoj haljini, ne krijući sreću zbog nove životne faze.

‒ Biti majka je divan osećaj iako, moram priznati, nisam spavala 37 dana. Kada nekog toliko voli i kada nešto toliko želi, čovek sve može da izdrži. Sve je divno, sve je novo. Istinski uživam ‒ pričala je Jelena u oktobru 2008. godine.

Pročitajte: Gledaj svoja posla, ženo, nisi mi mama! - Jelena Karleuša objavila stranice dnevnika ćerke Nike (foto)

Dejan Milićević

 

Prvi medijski nastup nakon porođaja iskoristila je da demantuje glasine o razlozima zbog kojih su suprug i ona za naslednicu izabrali ime Atina.

‒ Pročitala sam u novinama da smo ćerki dali ime Atina zato što smo je „napravili“ u tom gradu. To nije tačno. Atina je boginja mudrosti i najomiljenija Zevsova ćerka. Pošto ja volim grčku mitologiju i želim da mi dete bude mala mudrica, dobila je ime Atina.

Pročitajte: Karta za lepšu budućnost - Jelena Karleuša sklanja ćerke iz Srbije, evo gde će Atina i Nika ići u školu

Dejan Milićević

 

Iskreno je priznala da su joj najbliži predlagali imena Sara ili Tea, koja su u tom trenutku bila popularna, ali je ona, kao uvek, želela nešto što ne postoji na ovim prostorima.

‒ Imala sam čak ideju da se ćerka zove Divna, po mojoj majci. I to je prelepo ime, a nije često. Međutim, čula sam da to nije dobro, zbog bake koja je živa i zdrava ‒ ispričala je Jelena i javno pozdravila svoju majku koja je, dok je ona bila u studiju, čuvala unuku.

Pročitajte: San svake devojčice - Atina Tošić otvorila vrata svoje sobe, jedan detalj će vas oduševiti (foto)

Dejan Milićević

 

Pre skoro 14 godina pop diva je poručila da bi volela da Atina nastavi njenim stopama, a nećemo pogrešiti ako kažemo da joj je i „prorekla“ sudbinu, budući da je devojčica na dobrom putu da postane medijska zvezda.

‒ Nije što je moja, ali već sada je lepotica, jer je tatina slika i prilika. Atina je „mali Duško“, bila je jasna ponosna majka.

Pročitajte: Velika radost - Nika Tošić je godinu dana čekala na ovaj dan, Jelena Karleuša oduševljena (foto)

Dejan Milićević

 

 

Komentari (1)

Loading
Svetlana 10:41 04.05.2022
Odgovori

Kako je lep Dusko Tosic,prelepe plave oci, lepotan,ali skroman covek.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti