Atina Tošić donela neočekivanu odluku, Karleuša nemoćna da bilo šta promeni: Sada je u toj fazi

Atina Tošić donela neočekivanu odluku, Karleuša nemoćna da bilo šta promeni: Sada je u toj fazi

Autor: | 09/12/2021

19

Ćerka Jelene Karleuše veoma je popularna na društvenim mrežama, ali zna se ko je “mama”. Pop diva u Atini ne vidi konkurenciju, šta više, kada bi je jednog dana prevazišla po uticaju, to bi je, kaže, učinilo veoma ponosnom.

- Ne može to da me plaši, može samo da me čini ponosnom majkom – ispričala je JK i otkrila neočekivani potez koji je njena ćerka nedavno načinila:

Pročitajte: Predskazanje se obistinjuje - Ćerka Jelene Karleuše će biti velika zvezda

Dejan Milićević

 
 

- Atina je moj mali klon, ali je jako stidljiva. Čak je sve slike s Instagrama pobrisala, u toj je fazi. Na pitanje da li bi podržala ćerku ukoliko u 15. godini poželi da postane javna ličnost, Jelena Karleuša spremno odgovara:

- Atina nema afinitete, kao ni urođeni talenat za pevački posao. Nije neko ko pokazuje sklonost za to. Ali je jako lepa, zgodna i visoka. Zašto da ne bude javna ličnost u nekom drugom obliku - model, TV ličnost... Ali ne sada, još je rano. Mora da napuni barem 18 godina da bi radila šta god želi. Neću da kažem da sam stroga, ali ni da popuštam.

Pročitajte: Atina i Nika slave rođendan, mama Jelena im ispunila želju o kojoj svako dete mašta (foto)

Miloš Miletić

 
 

 

Komentari (19)

Loading
Ema 15:06 09.12.2021
Odgovori

Nismo iznenadjeni sto mama Jelena nije predlozila da kcerka zavrsi neki fakultet kao npr. kcerka Mire Skoric. Od koga si, takav si! 🤮

Ana 15:41 09.12.2021
Odgovori

Model, tv lice..... a skola, obrazovanje? Na sta smo spali da je dobro obrazovanje postalo sramota i nepotrebno. Zbog ovakvih "diva" zene u Srbiji gube kredibilitet i postovanje i sve se kategorisu u istu grupu, lepih ali glupih zena.

Nina 23:17 09.12.2021
Odgovori

Duša draga, predivna. Neka je Gospod, kao i njenu seku čuva i vodi kroz sve dane života. Samo u dobrom smeru. Na radost svima.

Stanka 05:41 10.12.2021
Odgovori

Da ovi konetatori su visoko itel8gentni i znaj7 samo da pljuju,vidite sta vasa deca rade i cime se bave,prvo sebe vidite pa druge sramota.Neka je dete zdravo i srecno pa ce mo videti sta ce biti u zivotu.bog nek je cuva od zlih i ljubomornih ljudi.

Goran Peric 10:21 10.12.2021
Odgovori

Deca su ponekad jako Hendikepirana jer roditelja dobijaju od Boga . Nemogu ga izabrati. Sta ocekavsti od Roditelja koji nema nikakve limiti radi malo ćara svabe i para? Takav roditelj od svoje dece tokom odhmgajanja moze nspracigi samo predatora u svakom pogledu. Ja nikada nebih mogao biti srecan ako bih odgojio dete bez LIMITA.

Zoran Rutesic 09:58 11.12.2021
Odgovori

E stvarno ste neljudi sa vasim komentarima.....izjesce vas ljubomora....nisam obozavalac Jelene, nervira me politicki, ali nikada se ne usudjujem da ja nekoga ocjenjujem kakav je roditelj...siguran sam da Jelena radi najbolje sto zna...svi mi napravimo i neku gresku u odgoju djece, i to je ljudski...

Maja 10:30 11.12.2021
Odgovori

Imace zgodno telo ali da je lepa nije, zbog lica ne moze da bude manekenka.

Samira 14:59 11.12.2021
Odgovori

Nemogu da vjerujem al komentari su vam dno dna. Toliko ****** da ste sigurno dehidrirali. Jos ove zenske ljubomorne vjestice kad udare po djevojcici. Djevojcica je predivna! Jelena isto tako. A vi sto pisete jadno djete pored takve majke niko vam nije kriv sto NEMATE pameti pa citav zivot ste domacice, vazete kao foke i jedete se zive jer ste nestecne u svom zivotu! Jelena samo napred, ***** te to tvoje lijepo dupe! Pametna odluka, polako sve u svoje vrjeme!

Andrijan 23:07 19.12.2021
Odgovori

Juce sam procitala u www.zenastil-rs, artikal novinarke od oktobra 2021, o devojcici koja ima 13 godina. Zivi sa bakom od 84 godine koja jedina ima primanja od 16,000 dinara mesecno i sa ocem , nezaposlenim i zemljoradnikom na posnoj zemlji. Sama kuva, sprema i brine o njima a ide u skolu 4 km, svaki dan. Kuca se rusi jer je plafon crn od vlage, a nema ni osnovnog namestaja ili pokucstva. Ipak, ona je odlican djak, i podnosi takav zivot ostavljena i od majke, a lepo ime Sara, nosi sa ponosom.. Komsija koji ima telefon trazio je pomoc u njihovo ime. Region je Juzna Srbija- okolina Bujanovca. Dete ne trazi "versace"patike, ali sigurno se kod tvojih prerano nasminkanih devojcica moze nesto naci i za nju. `Krajnje je vreme da s*****onski mozak zamenis sa malo pravog, ako je sta preostalo, da bi mogla da sagledas kako drugi zive u Srbiji.

MIRA 22:23 13.01.2022
Odgovori

Neksu cerke zive i zdrave korona je zatvorila sve skole i univerzitete imaju devojcice super mamu i tatu ❤❤❤

MIRA 22:23 13.01.2022
Odgovori

Neksu cerke zive i zdrave korona je zatvorila sve skole i univerzitete imaju devojcice super mamu i tatu ❤❤❤

Zeljka 09:11 22.01.2022
Odgovori

Njena deca prosto nemaju takve mozgove koji bi im omogucili da se necim ozbiljnim bave. To je nasledno.

Марта 13:01 02.05.2022
Odgovori

Нека се дете бави чиме год хоће. Богу драгом хвала па за то има и могућности. Родитељи су ту да усмере, и посаветују.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti