Žao mi je što moja ćerka... Jelena Karleuša sa knedlom u grlu progovorila o Nikinom problemu

Žao mi je što moja ćerka... Jelena Karleuša sa knedlom u grlu progovorila o Nikinom problemu

Autor: | 29/08/2023

0

Jelena Karleuša o problemu Nike Tošić na društvenim mrežama

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, koja u septembru puni 14 godina, nedavno je  pratiocima na TikToku otkrila da joj je omiljena pesma sa maminog albuma „Karly B*tch“, a na dan izlaska albuma Nika je snimila i kratak video u kome je vidimo da pije „bubble tea Alpha”, kako glasi naziv novog izdanja JK.

Iako su se nizale pozititivni komentari, bilo je, očekivano, i ne baš lepih reči. Tako je na primedbu „reci mami da je mogla bolje” Jelenina ćerka upitala dotičnog pratioca: „Je l' možeš ti bolje?” Odgovor u maminom stilu!

TikTok printscreen

 

Povodom ove situacije sada se oglasila i Jelena koja je istakla da su njena deca svesna da im je mama istaknuta javna ličnost, te da se sa tim nose prilično dobro.

– Žao mi je što moja ćerka mora da se bavi odbranom mame, ali s druge strane ona je svesna ko je njena mama, da je izuzetno istaknuta javna ličnost i da velika popularnost pored fanova privlači ljude koji istresaju svoje frustracije na mrežama. Iako je mlada, jako je svesna toga.

Pročitajte: JK na promociji albuma pala u senku mlađe ćerke - Nika u zagrljaju repera za kojim tinejdžerke lude srušila Internet VIDEO

- Ona je lepo vaspitana, našla je način kako da nikog ne uvredi, a da svakog stavi na svoje mesto. Na mamu, na lep i kulturan način, kako priliči jednoj devojčici od 13 godina.

Instagram

 

Jelena je otrkila da li su ćerke uticale na nju da snimi duet sa Devitom, s obzirom na to da je on baš popularan kod mlađih generacija.

– Moja deca su generalno oduševljena sa Devitom, ali i mama voli Devita. One najviše vole Milicu, sa njom su najviše i igrale na promociji. Sa njihovim favoritima je i mama snimila duete, piše Telegraf.rs.

Pročitajte: Glamurozna žurka u vili na Dedinju - Dok je Jelena slavila rođendan, Duško uslikan sa njenom koleginicom FOTO

- Moje ćerke inače ne slušaju našu muziku, na primer ne znaju, sem Milice i Devita… Znaju i ko je Vojaž. Uopšte ne znaju našu domaću scenu – otkrila je Jelena.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti