Jelena Karleuša: Atina je ista ja!

Jelena Karleuša: Atina je ista ja!

Autor: | 03/10/2020

0

Jelena Karleuša i Atina Tošić više liče na sestre, nego na majku i ćerku!

Prošle nedelje Jelena Karleuša objavila je fotografiju sa starijom ćerkom Atinom i u komentaru napisala: “Ja sam visoka 180 centimetara, a Atina je skoro iste visine sa samo 12 godina. Mamina kraka krakata, na mamu. Nika je bila na fudbalu kad smo ovo slikale. Nije u našem fazonu.”

Gledajući fotografiju, a uz nezaobilaznu konstataciju da vreme leti, setili smo se intervjua koji su pop zvezda i njen suprug Duško Tošić dali našem magazinu kada je Atina imala samo tri meseca. Jelena je već tada, doduše u šali, nagovestila mogućnost da se njena ćerka zainteresuje za fudbal. Konstatujući da je izgledom “Duškov klon”, rekla je:

‒ Srećom, muž mi je lep, pa neće biti problema. Samo da ne povuče sluh na njega ili da slučajno ne pokaže afinitete prema fudbalu. To bi bilo previše.

Pročitajte: Ovo možete i vi - Šta je mama Jelena Karleuša poklonila ćerkama za rođendan?

Za Atinu bi bilo previše, ali ne i za njenu godinu dana mlađu sestru Niku, koja već nekoliko meseci trenira fudbal u „Crvenoj zvezdi“. Stariju devojčicu smo već videli na modnoj pisti, a u vreme kad većina beba nosi benkice, njoj je mama „slagala“ odevne kombinacije. Tada je izjavila:

‒ Obožavam da je oblačim po poslednjoj modi. Videla sam malu bundu od činčile, malu kožnu rokersku jaknu, male naočare za sunce...

Pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od 2. oktobra

Komentari (0)

Loading
Brankica Treskavica Miloš Miletić, Dejan Milićević

Slične Vesti