Atina Tošić nije ista, gde je nestala ona devojčica? Mesecima je nismo videli, a sinoć je niko nije prepoznao

Atina Tošić nije ista, gde je nestala ona devojčica? Mesecima je nismo videli, a sinoć je niko nije prepoznao

Autor: | 23/08/2023

0

Atina Tošić drastično promenila imidž

Nika Tošić, mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, postala je prava zvezda među tinejdžerima na društvenim mrežama, a njeni snimci broje milione pregleda.

Tako je i sinoć na maminoj promociji novih albuma mnoge oduševila plesom sa reperom Devitom, koji je sa JK snimio duetsku pesmu. Spektakularnom događaju prisustvovala je i Atina, ali ju je malo ko prepoznao.

Instagram

 
 

Starija Jelenina i Duškova ćerka sa nepunih 15 godina već je bila u prilici da prošeta modnom pistom. Njene objave na društvenim mrežama izazivale su veliku pažnju, broj pratilaca je rastao, a onda je, neočekivano, odlučila da se povuče u ilegalu.

Pročitajte: Jelena Karleuša zasijala na Kuli Beograd - Spektakularna promocija novih albuma

Atine nema ni na profilima njenih roditelja; sa tatom se poslednji put zajedno slikala na proslavi rođendana tetke Katarine, koja živi u Zrenjaninu, dok smo je sa mamom i mlađom sestrom Nikom videli krajem prošle godine na jednoj modnoj reviji.

Instagram

 
 

Atina je sinoć napravila presedan i pojavila se na maminoj promociji. Sa sestrom Nikom i pevačicom Milicom Pavlović đuskala je uz nove pesme i, kako smo mogli da vidimo na jednom snimku, prilično se promenila.

Za ovu posebnu priliku obukla je kratku crnu haljinu na bretele, skratila je kosu, promenila boju i po visini sve je bliža majci.

 

Podsetimo, Jelena je jednom prilikom ispričala zbog čega je Atina donela odluku da se povuče sa društvenih mreža.

‒ Kada sam je pitala zašto je to uradila, rekla mi je: „A zašto da ne?“ Tako da, mamina ćerka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Miletić

Slične Vesti