U Sekin i Veljkov bajkoviti dom stiže nikad veće pojačanje, folk zvezda ostvaruje svoj veliki san

U Sekin i Veljkov bajkoviti dom stiže nikad veće pojačanje, folk zvezda ostvaruje svoj veliki san

Autor: | 18/05/2021

0

Kuća Seke Aleksić pravi je mali raj, uskoro bogatiji za još jedan divan kutak

Seka Aleksić odlučila je da svoj dom od 450 kvadrata napravi daleko od gradske gužve, u prirodi. Sa suprugom Veljkom i dva sina, Jakovom i Jovanom, u Staroj Pazovi je izgradila pravu oazu ljubavi i mira. S obzirom na to da je folk zvezda veliki ljubitelj životinja, na njihovom imanju nadomak Beograda nalazi se i nekoliko pasa.

youtube printscreen

 

Seka se zaista može pohvaliti velelepnih domom i dvorištem, u kome, zajedno sa suprugom gaji organsko voće i povrće. U svom dvorištu je do sada snimala i nekoliko spotova, a najviše voli da, kada ujutro ustane, na terasi pije kafu uz cvrkut ptica, dečju graju i lavež pasa.

Pročitajte: Hram ljubavi - Ovde se nalazi kuća Seke Aleksić (foto)


 

 

Pevačica je pre nekoliko nedelja proslavila jubilarni 40. rođendan a  dugo se spekulisalo šta je na poklon dobila od voljenog supruga. Iskrena i bez dlake na jeziku, Seka je i ovog puta odlučila da fanove i vernu publiku ne drži dugo u neizvesnosti, već je gostujući u emisiji „Šok tok“ otkrila da je od Veljka poželela sopstveni zoološki vrt.

‒ Želim da imam svoje kokoške, domaća jaja, jedno jagnje ‒ iskreno je priznala muzička zvezda i nagovestila da će njena oaza mira i ljubavi uskoro postati bogatija za još nekoliko stanara o kojima će svi porodično brinuti. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti