Seka Aleksić danas živi u vili sa bazenom, jezerom i palmama, a u ovoj trošnoj kući je odrasla: Kupatilo nismo imali... FOTO

Seka Aleksić danas živi u vili sa bazenom, jezerom i palmama, a u ovoj trošnoj kući je odrasla: Kupatilo nismo imali... FOTO

Autor: | 20/04/2023

0

Kuća Seke Aleksić u Lipolistu će vas rastužiti 

Seka Aleksić ostvarila je karijeru na kojoj bi joj mnogi pozavideli, a uz uspeh na muzičkoj sceni stigao je i novac koji joj je omogućio da sebi i svojoj porodici priušti sve što poželi.

Folk zvezda, ipak, nikada nije krila da je odrasla u siromaštvu, a dobrota i velikodušnost ljudi koji su joj pomagali u detinjstvu učinili su da stasa u osobu velikog srca, uvek spremnu da pomogne.

Instagram

 

Najranije godine života Seka je provela u selu Lipolist, nadomak Šapca, gde je kao izbeglica iz Zvornika stigla sa majkom, očuhom i tri godine starijim bratom.

− Živeli smo vrlo teško ‒ prisetila se Seka u razgovoru sa Milanom Kalinićem prilikom gostovanja u emisiji „Preživeli”.

Pročitajte: Bazen, džakuzi i najmoderniji dnevni boravak - Dom Seke Aleksić je raj na zemlji, pogledajte i sami FOTO

Blic TV printscreen

 

− Mi smo došli bez igde ičega, naša je bila samo odeća na nama. Neko vreme smo boravili u izbegličkom smeštaju, a zatim smo se uselili u jednu kuću koju niko nije koristio. Sve je bilo toliko staro da je to bilo strašno, ali ja sam bila najsrećnija jer smo brat i ja dobili svoju sobu. Kupatilo nismo imali, već smo se kupali kod komšinice Dese. Svi su hteli da nam pomognu, pa su nam donosili jastuke, namirnice, deterdžent...

Pročitajte: Neverovatno liče - Ćerkina je desna ruka i jedina pomoć oko dece, upoznajte mamu Seke Aleksić FOTO

Blic TV printscreen

 

Trošna prizemna kuća iz koje se Seka otisnula u svet još stoji u Lipolistu. U njoj godinama niko ne živi, a meštani sela nadomak Šapca, koje je posetila ekipa Blic televizije, imali su samo reči hvale za Seku.

− Drago nam je što je uspela, mnogo se mučila ‒ poručili su složno.

Pročitajte: Ova žena se razvodi, niko me ne može ubediti u suprotno - Seka Aleksić progovorila o rastanku s Veljkom FOTO

Blic TV printscreen

 

Inače, Sekini roditelji su se razveli pre nego što je ona krenula u školu, a očinsku figuru pronašla je u očuhu koji je jako voleo nju i njenog brata.

− Očuh je išao u nadnicu da bih ja mogla da kupim mesečnu kartu za autobus i idem u školu u Šabac ‒ prisetila se Seka, čiji bi se životni put mogao opisati rečima „od trnja do zvezda”.

Blic TV printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović

Slične Vesti

Najnovije vesti