Jednostavan život: Ana i Bastijan u izdanju u kojem ih nikada niste videli (foto)

Jednostavan život: Ana i Bastijan u izdanju u kojem ih nikada niste videli (foto)

Autor: | 14/05/2021

1

Ana i Bastijan - kao sav normalan svet...

Posle brenda odeće „Brax“, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger postali su ambasadori još jedne velike nemačke kompanije. Reč je o „Toom marketu“, lancu prodavnica sa širokim asortimanom proizvoda za opremanje doma i garden centrom. Tako su nekadašnja srpska teniserka, svojevremeno najbolja na svetu, i njen suprug, proslavljeni nemački fudbaler, svojoj radnoj biografiji dodali novi izazov koji nema mnogo veze sa sportom, ali nema ni sumnje da će se jedan od najpopularnijih sportsko-bračnih parova izvrsno snaći i u ovom zadatku.

Pročitajte: Ana Ivanović je slika i prilika svoje majke, evo i dokaza (foto)

Toom promo

 

Već su snimili reklamni spot, a kampanja počinje u junu. Iz brenda najavljuju da će se, osim na televizije, fokusirati i na društvene mreže, gde su oboje vrlo aktivni. Nemački mediji preneli su vest uz top naslov – „top transfer“.

Pročitajte: Neizmerna sreća - Ana i Bastijan sa svetom podelili prelepe vesti (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

A posle fotografije sa mamom Draganom za Dan majki, Ana je juče objavila i sliku sa svojim suprugom jer se u Nemačkoj obeležavao Dan očeva.

- Srećan praznik najboljem tati kojeg mogu da zamislim za svoje dečake. Mnogo te volimo i radujemo se svakom danu koji provodimo zajedno.

Komentari (1)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti