Ana i Bastijan uživaju na snegu: Zimska baza popularnog para skrivena je u Alpima

Ana i Bastijan uživaju na snegu: Zimska baza popularnog para skrivena je u Alpima

Autor: | 26/02/2024

1

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživaju na snegu

Zima se polako bliži kraju, pa su Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger rešili da što više slobodnih trenutaka provedu na snegu dok ne počne da se topi. A u austrijskim Alpima, gde su pre nekoliko godina napravili kuću, još ga ima dovoljno za uživanje u skijanju.

Facebook/Ana Ivanović

 

Proslavljena teniserka i jedan od najboljih nemačkih fudbalera svih vremena vole da se takmiče među sobom. Iako su u penziji, i kopačke i reket odavno su okačili o klin, sportski duh im, očigledno, ne da mira.

Pročitajte: Hajdemo u planine - Pogledajte u kakvoj idili Ana i Bastijan uživaju ovih dana

Bastijan je jednom prilikom otkrio da vredno vežba kako bi suprugu konačno pobedio na teniskom terenu, dok ona daje sve od sebe da postane što bolji skijaš. No, on je na belim stazama snalažljiviji, a svojevremeno se i vrlo ozbiljno bavio ovim zimskim sportom.

Facebook/Bastian Schweinsteiger

 

Za lepu Anu, čiji je stil besprekoran, baš kao i figura, bela staza mogla bi da bude i - modna pista, ili čak crveni tepih, gde uvek napravi pometnju. Ove sezone viđamo je u šik ski-kombinezonima vibrantnih neonskih nijansi kao što su jaka narandžasta ili upadljiva svetlozelena. Nema šanse da je ne primetite!

Pročitajte: Karijeru je davno završila, ali i danas odlično zarađuje - Evo koliko je bogatstvo Ane Ivanović

Zimski autfiti su se, reklo bi se po komentarima, dopali i njenim pratiocima na društvenim mrežama. Čisto da pomenemo, samo na Instagramu ih ima više od 3,3 miliona.

Facebook/Ana Ivanović

 

Ana Ivanović i Bastijan Švajnšajger uživaju na snegu, a njihova zimska baza krije se kod grada Vestendorfa u idiličnom Tirolu, blizu granice sa Nemačkom. Tu je i skijalište Kicbil, pa eto sjajne prilike da nekad prva teniserka planete usavrši tehniku na terenu, koji se prilično razlikuje od pariske šljake ili vimbldonske trave.

Komentari (1)

Loading
Drina 13:50 26.02.2024
Odgovori

Uzas od Bastiana i njegove fotomontaze, spojio je Anu od 2, 3 slike, stavio pored svoje stare i onda snimio. Sve fotomontaza. Covek koji laze, vara, uzas

hellomagazin.rs Brax

Slične Vesti