Prvi korak bio je debakl i čist promašaj: Ovako su se zaista upoznali Ana i Bastijan

Prvi korak bio je debakl i čist promašaj: Ovako su se zaista upoznali Ana i Bastijan

Autor: | 02/04/2022

1

Ana i Bastijan nisu se odmah zavoleli 

Autogol. Tako bismo mogli da nazovemo prvi pokušaj slavnog fudbalera da se približi lepoj teniserki, u to vreme takođe velikoj svetskoj sportskoj zvezdi. Bastijan Švajnštajger zamolio je prijatelja, kondicionog trenera, da ga upozna sa Anom Ivanović, čijom je igrom i pojavom bio oduševljen, ali ona je imala neka druga posla. Zapravo, Martin Suter, autor Bastijanove biografije “Jedan od vas”, upotrebio je nešto drugačije reči ‒ “odbila ga je”. Međutim, kapiten nemačke fudbalske reprezentacije i rođeni borac nije se dao obeshrabriti. Bio je uporan, što je u ljubavi često presudno. Uz malo sreće, naravno.

Pročitajte: Kao sav običan svet - Ana i Bastijan kada se kamere ugase, fotografije obišle planetu

Brax

 

Ovako su se zaista upoznali Ana i Bastijan 

Odlučio je da Ani lično pošalje poruku. Ovog puta je odgovorila, uz obrazloženje da bi volela da se upozna s njim ako im se putevi ukrste. Basti nije hteo da čeka povoljnu priliku, nešto što bi se desilo ko zna kad i ko zna gde, ili se nikad ne bi desilo, pa je ubrzao “slučajni susret”.

Saznao je da Ana igra na grend-slemu u Njujorku i seo na prvi avion kako bi uživo navijao za nju. Tog septembra 2014. prvi put su snimljeni zajedno dok su se avenijama Velike jabuke šetali držeći se za ruke. Zgodna manekenka Sara Brandner, sa kojom je Švajnštajger sedam godina bio u vezi, gotovo preko noći je postala prošlost iako im je nedostajao samo korak do oltara.

Pročitajte: Doručak za hedoniste - Ana i Bastijan oduševili izborom hrane, jutro ih posebno inspiriše (foto)

Brax

 

Srpska teniska princeza i jedno od najvećih imena u istoriji kluba “Bajern” verili su se narednog leta u Londonu, dok su se šetali otmenim Noting Hilom. Basti je kleknuo i, pokazujući prsten, postavio pitanje svih pitanja. Rekla je “da”. I “naravno”. Potrudio se da taj trenutak pamti celog života, pa je, čuvši odgovor, dao znak za početak vatrometa, koji je Anu očarao više od prstena.

Odnekud su se pojavili njegovi prijatelji sa kojima je skovao plan, iz žive ograde iskočio je i njen brat Miloš... Kao u nekom romantičnom filmu. Uostalom, Noting Hil je i poznat po jednom, sa Džulijom Roberts i Hjuom Grantom.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina HELLO! koji je u prodaji od 1. aprila 2022. 

HELLO!

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još