Od 20. januara gubi joj se svaki trag: Konačno otkriveno gde je Melanija Tramp

Od 20. januara gubi joj se svaki trag: Konačno otkriveno gde je Melanija Tramp

Autor: | 06/05/2021

0

Gde je Melanija Tramp? Poslednji put videli smo je 20. januara...

Nismo sigurni koliko se ljudi u Americi, a i šire, pita šta se dešava sa Donaldom Trampom, jer su mnogi jedva dočekali da mu vide leđa, ali nema sumnje da postoji neuporedivo više onih koji bi voleli da znaju gde je nestala – Melanija. Poslednji put videli smo je 20. januara kada je, na dan inauguracije Džoa Bajdena, u avion ušla u smernom kostimu prve dame, a iz letelice izašla u “civilnoj”, šarenoj “Gucci” haljini. Jedva je dočekala da se presvuče, brzinom munje kao Supermen u telefonskoj govornici, i u sebi vikne “živela sloboda”. Dok se Tramp “odjavljivao” novinarima opraštajući se od uloge predsednika, njegova supruga samo je prošla pored “sedme sile”, mahnula i uletela u kola. Od tada kao da je u zemlju propala.

Pročitajte: Melanija Tramp - Poslednji dani u Beloj kući

 

 

Tramp se tu i tamo oglasi, iako mu je ukinut nalog na Tviteru, njegova ćerka Ivanka uživa u produženom odmoru, cela porodica je već mesecima na Floridi. Ali, nikako da vidimo Melaniju, po mnogima najstilizovaniju prvu damu posle Džeki Kenedi i svojevrsnu modnu ikonu, koja je, inače, 26. aprila proslavila 51. rođendan.

Pročitajte: Bunker milijardera - Novo utočište Ivanke Tramp (foto)

Getty Images

 

Gde je Melanija Tramp - konačno otkriveno!

Potpuno se posvetila sinu i suprugu, kaže izvor CNN-a. Baza im je porodični posed Mar-a-Lago, famozna rezidencija na Palm Biču, koja je, u vreme Trampovog mandata, dobila nadimak “zimska Bela kuća”. To je, zapravo, centar njegove moći, a ne čuvena kula na njujorškoj Petoj aveniji, tvrde upućeni.

- Melanija dva puta dnevno odlazi u spa centar, a u međuvremenu ruča sa suprugom na tremu okruženom vrtom. Na večeri im se ponekad pridruže njeni roditelji.

 

 

Nema sumnje da mnogo opuštenija u svom domu na toploj Floridi nego u Vašingtonu. Možda tamo kuje i neke nove planove? Kako je otkrila u jednom od retkih intervjua, volela bi da više putuje po svetu i da bolje upozna Afriku u koju se zaljubila prilikom prve zvanične posete.

Pročitajte: Još jedna modna lekcija sa potpisom Melanije Tramp!

 

 

No, to što Melanije nema u javnosti ne znači da nije aktivna. Već godinama se bavi humanitarnim radom, na njenu inicijativu pokrenute su brojne velike misije, a zanosna Slovenka je polovinom februara svojoj kancelariji otvorila nalog na Tviteru. Jednostavno, The Office of Melania Trump. Nije precizirano čime se taj ured bavi, ali, ako je verovati objavama, nema sumnje da će direktorka nastaviti sa dobrotvornim aktivnostima.

Jedan od tvitova bio nam je posebno interesantan. Upućen je kraljici Elizabeti i njenoj porodici 9. aprila, povodom smrti princa Filipa. Početak objave glasio je: “Predsednik Tramp i ja izražavamo najdublje saučešće…” Da li je to Melanija zaboravila da njen suprug više nije predsednik?

Pročitajte: Otvoren testament princa Filipa - On će dobiti većinu bogatstva

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Najnovije vesti