Melanija Tramp posle duže vremena u javnosti, jedan detalj sve iznenadio

Melanija Tramp posle duže vremena u javnosti, jedan detalj sve iznenadio

Autor: | 30/11/2023

0

Otkako se sa suprugom iselila iz Bele kuće, u javnosti je viđamo tek jednom godišnje, možda ni toliko. Ali, ovo je bio poseban događaj. Melanija Tramp došla je da isprati nekadašnju prvu damu Rozalin Karter, koja je preminula u 96. godini.

Alex Brandon/Getty Images

 

Od supruge 39. američkog predsednika Džimija Kartera oprostile su se i ostale prve dame: Mišel Obama, Lora Buš, Hilari Klinton. Na komemorativnoj službi u crkvi „Glen memorijal“ u Atlanti pojavila se i Melanija, koja je izazvala različite komentare, ne samo zato što je dugo nismo videli.

Pročitajte: Fotografije obišle svet - Dok joj FBI pretura po garderoberu Melanija Tramp sređuje frizuru

Naime, supruga kontroverznog Donalda Trampa jedina nije imala crnu odevnu kombinaciju, koja se u ovakvim prilikama obično podrazumeva. Ali, ostavila je utisak, kao uvek.

Profimedia

 

Melanija je nosila sivi kaput od tvida. Iako su mnogi kritikovali ovakav izbor garderobe, jedno se ne može osporiti - da je bila vrlo elegantna i odmerena. Drugim rečima, u svom stilu.

Neki su kasnije primetili da je ispod kaputa ipak imala i crnu odeću.

Alex Brandon/Getty Images

 

Na meti se našla i zbog redosleda. Naime, Melanija je predvodila grupu prvih dama koje su u crkvu ulazile prema periodu mandata njihovih muževa.

Pročitajte: Ima 53 godine i struk na kome joj svi zavide - Melanija Tramp vitku liniju duguje ishrani po pravilu broja 7

Tako je iza Melanije išla njena prethodnica Mišel, za njom Lora Buš, a na kraju Hilari sa suprugom Bilom Klintonom.

Profimedia

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Brynn Anderson/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti