Dosta joj je poniženja: Melanija napustila Trampa, ovu ženu nije mogla da mu oprosti FOTO

Dosta joj je poniženja: Melanija napustila Trampa, ovu ženu nije mogla da mu oprosti FOTO

Autor: | 24/03/2023

0

Melanija ostavila Donalda Trampa 


Iako je Donald Tramp uložio sve napore da sakrije svoju navodnu aferu koja se desila 2006. godine sa zvezdom filmova za odrasle Stormi Denijels kako ga supruga Melanija ne bi napustila, izvori navode da je bivša prva dama provela nekoliko dana van Bele kuće nakon što je deset godina kasnije saznala za skandal.

Kontroverzni milijarder ne samo da se upleo u aferu koja je postala javna u trenutku kada je vršio najvišu funkciju u državi, već ga sada optužuju da je 130.000 dolara, koliko je platio Denijels za ćutanje, zaveo kao nadoknadu svom advokatu i samim tim falsifikovao poslovnu evidenciju.

Pročitajte: Nekada je blistala - Ovo je Melanija Tramp danas, najnovije fotografije obišle svet

Guliver Getty Images

 
 

Melanija, razume se, nije bila srećna zbog informacija koje su dospele u medije. Javno poniženje loše je delovalo na nju, a odnos sa suprugom postao je sve zategnutiji. Osramoćena tadašnja prva dama otkazala je svoje prisustvo na Svetskom ekonomskom forumu u Švajcarskoj, na kom je Tramp držao govor, i uputila se na Floridu.

Pročitajte: Testament Ivane Tramp - Bivšoj dadilji ostavila psa i stan od milion dolara, Donaldu ni centa

Profimedia

 
 

Dobro obavešten izvor naveo je Dejli mejlu da je Melanija u to vreme otkazala sve svoje obaveze i zaduženja koja je kao prva dama trebalo da obavlja. Dodao je i da je njeno ponašanje bilo nalik robotu svaki put kada je morala da se pojavi u javnosti sa Donaldom, kao i da se trudila da što manje vremena provede u istoj prostoriji sa suprugom. Dodatno svetlo na njihov sve hladniji odnos bacila je knjiga „Vatra i bes“ Majkla Volfa, u kojoj se navodi da Melanija i Donald ponekad nisu komunicirali danima, kao i da su spavali u odvojenim spavaćim sobama u Beloj kući.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti