Zbog nje je Ben Aflek ostavio alkohol

Zbog nje je Ben Aflek ostavio alkohol

Autor: | 02/07/2020

0

Devojka Bena Afleka definitivno je pravo osveženje u životu „oskarovca“. Pošto je nekoliko puta pokušao da spase brak sa glumicom Dženifer Garner, glumac je definitivno odlučio da krene dalje. Njegova devojka je kubanska glumica Ana de Armas, nova „Bondova devojka“.

O vezi Ane (32) i Bena (47) strani mediji dugo su nagađali, a onda je stigla zvanična potvrda ljubavi, kada je Ana na svom profilu na „Instagramu“ podelila fotografije sa proslave svog rođendana, na kojima je u zagrljaju holivudskog lepotana.

Pročitajte: Ben Aflek -  Potvrdio vezu sa kubanskom glumicom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOP. (@cam_mood) on Jul 2, 2020 at 12:08am PDT


Njih dvoje upoznali su se na snimanju filma „Deep Watter“ i od tada su nerazdvojni.

Devojka Bena Afleka povod za glumčevu neverovatnu sreću

Jedan od osnovnih razloga za glumčev razvod bio je njegov alkoholizam, koji se dodatno pojačao kada je Ben osetio da je brak u krizi.

– Dugo sam relativno normalno konzumirao alkohol, a kada je brak počeo da mi se raspada, počeo sam više da pijem. Bilo je to 2015-2016. godine. Moje prekomereno uživanje u alkoholu stvorilo je još više bračnih problema – bio je iskren Ben u velikom intervjuu za „New York Times“.

Pročitajte: Ben Aflek - Najviše žalim zbog razvoda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOP. (@cam_mood) on Jun 30, 2020 at 11:00pm PDT

Međutim, izgleda da je njegova 15 godina mlađa devojka imala pozitivan uticaj na njega, pa glumac nekoliko puta mesečno posećuje kliniku za odvikavanje od alkohola. Blizak je sa svojom decom i okrenuo je leđa lošim navikama, koje su dugo imale poražavajući učinak na njegov život, prenose strani mediji.

Ana i Ben dane pandemije provode zajedno i, sudeći po brojnim paparaco fotkama, koje su preplavile strane medije, uživaju u zagrljajima i poljupcima. Zajedno šetaju pse, odlaze u kupovinu i provode vreme sa Benovom decom. Izgleda da je lepa Kubanka donela bolje dane slavnom glumcu, koji nikada nije izgledao srećnije i ne trudi se da sakrije svoju zaljubljenost.

Pročitajte: Ben Aflek - Semjuel kaže da Džen i ja nismo cool roditelji! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOP. (@cam_mood) on May 28, 2020 at 12:48am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti