Prvi muž Dženifer Lopez je opasan frajer (foto)

Prvi muž Dženifer Lopez je opasan frajer (foto)

Autor: | 26/02/2021

0

Prvi muž Dženifer Lopez slabo je poznat javnosti, a sada su njegove fotografije dospele u javnost. Popularna pevačica, prvi put je stala pred oltar u februaru 1997. godine, a njen odabranik bio je Ođani Noa. Da nije došlo do rastanka bivši par bi ovih dana proslavio 24. godišnjicu braka.

Pročitajte: Ona je uspešna novinarka, televizijsko lice i rođena sestra Dženifer Lopez (foto)

Gregg DeGuire,Getty Images for Turner via Guliver

 

 

Ođani Noa bio je u braku sa najpoželjnijom ženom na svetu, a danas živi daleko od očiju javnosti. Kubanac koji je od konobara došao do karijere glumca na društvenim mrežama često se hvali zdravim stilom života. Sudeći po svemu, u životu mu dobro ide, a već dugo godina nije se oglasio po pitanju svoje bivše supruge.

Latino divu Ođani je upoznao u Majamiju, gde je radio u restoranu Glorije Estefan. Prvi muž Dženifer Lopez upravo je tu šarmirao slavnu pevačicu i par je započeo vezu. Nakon nekoliko meseci veze stali su pred oltar 22. februara 1997. godine, ali brak im se raspao godinu kasnije.

- Nikada se nisam venčala u crkvi. U braku sam bila tri puta. Jedan brak potrajao je devet, a drugi 11 meseci, pa njih ne moram ni da brojim - rekla je nedavno Lopez, prenosi "Kurir".

Pročitajte: Afera Aleksa Rodrigeza uzdrmala svetsku javnost - Da li je ovo početak kraja za Džej Lo?

 

 

Prvi muž Dženifer Lopez imao je velike snove

Nakon razvoda Ođani je pokušao da napravi karijeru na velikom platnu, a pojavio se u nekoliko filmova i radio je kao producent. Imao je plan da objavi knjigu o braku sa Lopez, ali pevačica ga je 2006. godine tužila i sprečila u toj nameri.

Nakon Noe Dženifer se udala za plesača Krisa Džada u 2001. godine, ali par se rastao godinu kasnije. Za sledećeg dečka, glumca Bena Afleka, verila se u 2002. godine, ali nikada nisu stali pred oltar. Godine 2004. udala se za pevača Marka Entonija, sa kojim je dobila blizance, a njihov brak opstao je do 2012. godine. Džej Lo danas je u srećnoj vezi sa Aleksom Rodrigezom, sa kojim planira pred oltar čim mere zbog pandemije korona virusa popuste.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti