Najlepši Uskrs do sada: Ceca i mali Željko oduševili prisutne u Hramu Svetog Save (foto)

Najlepši Uskrs do sada: Ceca i mali Željko oduševili prisutne u Hramu Svetog Save (foto)

Autor: | 02/05/2021

0

Ceca Uskrs obožava, i u njenoj porodici svi jedva čekaju ovaj dan kada na okupu uživaju u dobroj energiji, ukusnoj hrani i tucanju jajima. Ove godine najveći hrišćanski praznik u domu Ražnatovića poseban je i po tome što je to prvi put da ga slave u društvu jedanaestomesečnog Željka

Pročitajte: Srećan Uskrs - Ovako se proslavlja najveći hrišćanski praznik u domovima poznatih (foto)

Folk diva pojavila se sinoć u Hramu Svetog Save u Beogradu, gde se na Uskrs pričestila u društvu članova porodice. Ceca je došla u pratnji dečka Bogdana Srejovića, sina Veljka, unuka Željka, ćerke Anastasije, kao i sestre Lidije Ocokoljić i njene porodice.

 

Poznato je da je Ceca veliki vernik i da posti tokom svakog posta, pa je pričešće za nju i članove njene porodice velika stvar. Ceca se tokom liturgije nije odvajala od unuka, a držeći ga u krilu oduševila je sve prisutne, kao i brojne fanove koji su brzinom svetlosti delili najnovije fotografije putem "Instagrama". 

Bogdan je Cecu pratio u stopu, a snimak sa zajedničke uskršnje večere dokaz je da jedno bez drugog ne mogu ni na sekund. 

Pročitajte: Uskrs u domu Jelene Karleuše - Sve je podređeno Atini i Niki (foto)

Kao i do sada Ceca Uskrs proslavlja u krugu porodice, ali ne zaboravlja armiju svojih fanova, pa im je i ovog puta praznik čestitala video porukom i pokazala koliko je čarobno dekorisana trpeza u njenom domu.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti