Uskrs u domu Jelene Karleuše: Sve je podređeno Atini i Niki (foto)

Uskrs u domu Jelene Karleuše: Sve je podređeno Atini i Niki (foto)

Autor: | 02/05/2021

0

Uskrs u domu Jelene Karleuše, kao svake godine, protiče u porodičnoj idili, a slavna mama pobrinula se da ćerkama napravi bajku. Pop diva, iako nije vernica, i njen suprug Duško Tošić najveći hrišćanski praznik obeležavaju pre svega zbog svoje dece Atine i Nike. Devojčice su uživale u oslikavaju uskršnjih jaja i dekoraciji novog doma.

Za HELLO! Jelena je jednom prilikom otvoreno pričala šta za nju znači ovaj praznik:

– Iako moj suprug i ja nismo vernici, Uskrs je za nas divan praznik. Farbanje jaja je tradicija koju ne zaboravljamo i stvarno uživamo u tome. Uvek kada bismo ofarbali jaja napravili bi i male poklon–vrećice za sve goste koji bi nam došli u posetu. U njih stavimo najlepša jaja, malo šarene slame i čokoladnog zeku. Uskrs je za nas dan porodičnog slavlja, dečje radosti, smeha i okupljanja. Naravno, obavezan je i turnir u razbijanju jaja.

Pročitajte: Jelena Karleuša na ivici suza - Sklanjam decu iz bolesne atmosfere

Uskrs u domu Jelene Karleuše uvek protiče u sjajnoj atmosferi.

– Atina i Nika se uvek takmiče koja će lepše ukrasiti jaja u svojoj korpici. Najviše uživaju u razbijanju jaja. Atina je ozbiljno shvatila svoj zadatak šaranja, tako da je svoja "mala umetnička dela“ htela da sačuva. Dok su bile male, nikako mi nije uspevalo da ih sprečim da naizmenično jedu jaja i čokoladne zeke. U početku sam se trudila, a onda sam digla ruke. Ovaj praznik je za decu sigurno nešto što će pamtiti celog života, zbog posebno pozitivne atmosferu u domu i poklona - ispričala je Jelena svojevremeno i otkrila šta Atina i Nika posebno vole kod Uskrsa:

- Najzabavniji deo praznika bio je kada smo u dvorištu, u travi, sakrili uskršnja jaja, pa su Atina i Nika krenule u "lov“. Budući da su bile ubeđene da ih je zeka ostavio tu baš za njih, svaki put kada bi pronašle zekin poklon njihovoj sreći nije bilo kraja - govorila nam je JK prethodnih godina, a verujemo da se situacija u njihovoj kući nije promenila ni ove.

Pročitajte: Jelena Karleuša i Bijonse - Novi modni obračun o kojem svi pričaju

Snimci sa prethodnih proslava Uskrsa i dalje oduševljavaju fanove širom regiona, a posebno sada već čuveno tucanje jajima između Nike i Duška. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još