Stevan Piale ekskluzivno za HELLO!: Tri dame? To nije provereno, pol bebe je...

Stevan Piale ekskluzivno za HELLO!: Tri dame? To nije provereno, pol bebe je...

Autor: | 15/10/2022

0

Stevan i Una Piale u januaru će po drugi put postati roditelji

Za Stevana Pialea oktobar će biti mesec slavlja, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Naime, serija “Igra sudbine”, u kojoj igra Luku Kanačkog, proslaviće treći rođendan, a on će 18. oktobra napuniti 35 godina. Ipak, kada čovek radi posao koji voli i uživa u porodičnom okruženju, onda je svaki dan razlog za slavlje.

Iako je okupiran profesionalnim obavezama, mladi glumac nastoji da svaki slobodan trenutak posveti supruzi Uni i ćerki Rosi, koja će u januaru postati starija sestra. Da li će porodica Piale biti bogatija za dečaka ili devojčicu još se ne zna sa sigurnošću, tek Stevan tvrdi da je spreman za novi krug menjanja pelena. 

Pročitajte: Rosa će biti starija sestra - Stevan i Una Piale postaju roditelji po drugi put

Nikola Gudović

 

Ko vas budi za posao, budilnik ili Rosa? Da li je od dece koja ustaju u cik zore, pa zovu mamu i tatu da im prave društvo?

‒ Navijam budilnik, ali sam se tako “programirao” da se uglavnom budim deset minuta pre nego što se oglasi sat. Što se Rose tiče, ona često zaspi kad i mi, tako da smo ujutru mirni bar do deset.

Nedavno je napunila dve godine. Imate li utisak da je vreme proletelo?

‒ S jedne strane imam, ali kad pogledam s druge, svašta se izdešavalo u ove dve godine. Rosa više nije beba, postala je osoba i sad sam već počeo da se bojim da ću samo da trepnem i već će doći vreme za polazak u školu.

Pročitajte: Najsrećniji dan u porodici Stevana Pialea - Čestitke samo stižu (foto)

Boško Karanović

 

Porodica Piale uskoro će biti brojnija za još jednog člana, a vi “nadglasani” od tri dame.

‒ To za tri dame nije sto posto sigurno, još postoje šanse da dobijem pojačanje. Ali, Bože zdravlja, videćemo u januaru. Stalno se šalim sa Unom jer ja, kao, navijam za dečaka, a ona za devojčicu, ali pre neki dan zamislio sam kako idem sa njih tri u šetnju ili na pijacu. Ne znam da li bih mogao da izmaštam nešto lepše od toga.

Jeste li spremni za neprospavane noći i nova dežurstva u menjanju pelena?

‒ Potpuno sam spreman i obučen. Uz Rosu sam savladao gradivo i sad ću kao ekspert da pristupim sledećem zadatku. (smeh)

Pročitajte: Čekajući prinovu - Supruga Stevana Pialea pokazala trudnički stomak i otkrila pol bebe (foto)

Boško Karanović

 

Sredinom oktobra proslavićete 35. rođendan. Očekujete li neko iznenađenje od supruge i ćerke?

‒ Una me uvek iznenadi. Prošlog 18. oktobra sam se probudio, a u dnevnoj sobi su bili montirani projektor i veliko filmsko platno. Na njemu je išao filmić koji je mesecima snimala i montirala. Ovog puta bi mi opušten vikend sa porodicom značio više nego iznenađenje.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović hellomagazin

Slične Vesti