Živa legenda: Tasta Stevana Pialea zna cela Srbija, nećete verovati o kome je reč FOTO

Živa legenda: Tasta Stevana Pialea zna cela Srbija, nećete verovati o kome je reč FOTO

Autor: | 19/06/2023

0

Glumac Stevan Piale kao Luka Ožegović u hit-seriji “Igra sudbine” osvaja i ostavlja slomljena ženska srca, ali je zato u privatnom životu godinama veran samo jednoj – supruzi Uni.

- Znam da će zvučati kao kliše, ali to veče kad sam je upoznao bilo mi je jasno da je ona žena mog života - otkrio je Piale nedugo nakon što je stao na “ludi kamen”.

Petar Đorđević

 

Stevan i Una prvi put su se videli u Valjevu, gde je on snimao “Šešir profesora Koste Vujića”, a ona bila na odmoru u porodičnoj kući.

- Ja sam se zaljubio čim sam je video, a ona se pravila nezainteresovana - pričao je Stevan.

Pročitajte: Problemi u braku - Posle osam godina ljubavi Una i Stevan Piale priznali sve

- Retko sam prilazio devojkama, osim ako baš vidim jasan znak. Kao, nešto sam ponosan. Zbog Une sam prešao preko svojih principa i dodao je na Fejsbuk. Za mene je to bio ogroman korak.

Boško Karanović

 

- To što je Stevan glumac u početku sam doživela kao minus. Imala sam predrasude da će pokušati da me fascinira nekim “poziranjem” i unapred sam zauzela gard kojim sam htela da poručim: “Koga briga što se baviš javnim poslom,” otkrila je Una, devojačko Hadži Nikolić, zbog čega je između njihovog upoznavanja i početka zabavljanja prošlo nekoliko meseci. Bilo kako bilo, posle prvog poljupca više se nisu razdvajali.

Pročitajte: Nismo se podnosili - Poznati glumac oterao Stevana Pialea sa rođendana

Danas skladan bračni par, koji je u međuvremenu dobio dve ćerke, mnogima je, u prvo vreme, delovao kao “nemoguća kombinacija”. Stevan, koji je u mlađim danima trenirao fudbal, kasnije je postao vatreni navijač Crvene zvezde i Zemuna. Pratio ih je na gostovanjima, radovao se njihovim uspesima, “bolovao” poraze. Ta ljubav i posvećenost nikada nije pala u drugi plan zbog glume i poslovnih obaveza, naprotiv.

Instagram

 

S druge strane, šarmantnoj Uni, koja je odrasla uz dve starije sestre, uvek su bile bliže knjige. Spojila je lepo i korisno, pa se profesionalno bavi prevođenjem. Osim toga, vodi i uspešan blog “samosvegastavidosta” gde sa brojnim pratiocima razmenjuje recepte za ukusne specijalitete.

Pročitajte: Raspakivanje uspomena - Stevan Piale se prisetio pokojnog profesora

Sličnosti i razlike koje su povezale i održale mladi par daleko su značajnije.

- Oboje smo jako vezani za porodicu i da se nas dvoje pitamo svi bismo živeli u komšiluku - kaže Stevan i dodaje.

- Unini roditelji su divni. Njen otac, čuveni psihijatar Časlav Hadži Nikolić, koji je bukvalno proputovao ceo svet, istinska je legenda. Uživam u razgovorima sa njim.

Instagram

 

O životu profesora Hadži Nikolića mogao bi se snimiti izuzetan akcioni film. U Kini je, pre više od trideset godina, savladao tajne akupunkture. U Nigeriji je dobio titulu poglavice, u Amazoniji se družio sa šamanima učeći kako oni hiljadama godina leče psihičke probleme u plemenima. Pronašao je drevni grad i upisan je na listi nalazača u Institutu za kulturu Perua.

- Roditelji nas maksimalno podržavaju, a zanimljivo je da su naše majke postale odlične prijateljice. U šali kažemo da je to jedna osoba – ispričala je jednom prilikom Una.

N1 printscreen

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti

Pročitajte još