Stevan i Una Piale za novogodišnji HELLO!: Uskoro ćemo biti brojniji

Stevan i Una Piale za novogodišnji HELLO!: Uskoro ćemo biti brojniji

Autor: | 01/01/2022

1

Stevan i Una Piale otkrivaju koliko je devojčica po imenu Rosa osvežila njihov život

Serija “Igra sudbine” dve godine zaredom ruši rekorde gledanosti, pa ne čudi što jedan od glavnih aktera Stevan Piale nema vremena ni da se čestito odmori, a kamoli da se posveti novinarima. Ipak, tradiciju koju smo uspostavili, da sa čitaocima našeg magazina podeli važne trenutke iz privatnog života, od vesti da je supruga Una u drugom stanju, do fotografija tek rođene ćerke Rose, nastavili smo i ove godine. O Rosinom prvom kićenju jelke, poklonima i velikim željama pričali smo na kratkoj pauzi u poslovnom životu koju je popularni glumac iskoristio da se odmori pre nego što počne snimanje treće sezone serije koja je obeležila njegovu dosadašnju karijeru.

Pročitajte: Ekskluzivno za "HELLO!" Stevan i Una Piale - Upoznajte našu Rosu

HELLO!

 

Poslednji put videli smo vas na porodičnom okupu pre tačno godinu dana. Šta se sve vredno pomena u međuvremenu desilo?

Stevan: Dete nam je poraslo.

Una: Da, i ja sam upravo to htela da kažem. Gledam sad Rosu kako pozira pored jelke i razmišljam koliko je bila mala pre godinu dana, prava pravcata beba. Sada je velika devojčica. (smeh)

Stevan: Ako pričamo o poslu, mislio sam da sam završio sa “Igrom sudbine” kad, evo, uskoro počinjemo da radimo i treću sezonu.

Jeste li i kod svog deteta primetili predispozicije za javni nastup?

Stevan: Jesam. Nema strah od nepoznatog, voli da je u centru pažnje, šarmantna je. Neću reći ništa što drugi glumci već nisu napomenuli govoreći o svojoj deci ‒ bojim se da ne krene mojim putem. Ali, kad dođe vreme za to, neka sama odluči.

Pročitajte: Stevan i Una Piale - Ćerka stiže na leto

Luka Šarac

 

Una, u intervjuu koji smo radili proše godine hvalili ste Stevana da je divan muž i otac. Da li biste te pohvale mogli i sada da ponovite?

Una: Kako da ne. Štaviše, još je bolji. Po završetku druge sezone imao je nešto dužu pauzu i mogao je da nam se posveti više nego inače. Sad se spremamo za novi krug snimanja, znam da ćemo Rosa i ja opet biti same veći deo dana, ali tako je kako je. Stisnemo zube kad je teško i idemo dalje.

Rosa je izrasla u preslatku devojčicu, ali je i prilično komunikativna za svoj uzrast.

Una: To je od nas nasledila. Nema na koga da bude ćutljiva i povučena. Stalno smo uz nju, zajedno se igramo, pričamo joj i na taj način podstičemo njenu interakciju.

Koja reč je bila prva: mama ili tata?

Una: Tata, naravno.

Luka Šarac

 

Una i Stevan Piale otkrivaju najlepše porodične vesti 

Uspevate li da odvojite malo vremena koje provodite bez ćerke?

Stevan: Uspevamo, i više nego što smo se nadali.

Una: Moji roditelji žive blizu i spremni su u svakom trenutku da priskoče. Tu su i Stevanova mama, sestra, brat, imam i ja dve sestre. I dalje smo velika, srećna porodica. Uskoro ćemo biti brojniji.

Stevan: Moj brat i njegova supruga Jovana čekaju bebu, novi član porodice stiže u aprilu.

Kada se sretnemo iduće godine u ovo vreme, koje novosti biste voleli da podelimo?

Stevan: Bilo bi divno da mogu da kažem da sam došao sa odmora koji je trajao mesec dana i da mi predstoji snimanje filma. Privatno, recimo, da se Rosa raduje brata.

Una: Sestru, biće devojčica. Volela bih da iduće godine u ovo vreme budem trudna po drugi put. Rosa će biti veća, pa ćemo moći lakše da podižemo dvoje dece.

Nastavak intervjua pronađite u novogodišnjem dvobroju magazina HELLO! koji je u prodaji od petka 31. decembra 

HELLO!

 

 

Komentari (1)

Loading
Slavica 22:28 02.01.2022
Odgovori

Stevane mnogo ti je lepa supruga ima kraljevsku lepotu a Rosa je prava princeza prelepi ste

HELLO! hellomagazin

Slične Vesti