Topli dom za hladne dane: Vodimo vas u čarobni stan Stevana i Une Piale

Topli dom za hladne dane: Vodimo vas u čarobni stan Stevana i Une Piale

Autor: | 24/12/2021

0

Dom Stevana Pialea - praznična čarolija
 

Zvezda serije „Igra sudbine“ Stevan Piale i njegova supruga Una pre nešto više od godinu dana dobili su ćerku Rosu koja je njihov život učinila boljim i lepšim. Mladi roditelji čine sve da svojoj devojčici ulepšaju svakodnevicu, pa je u njihov dom ispunjen brojnim igračkama nedavno stigla i „jelka do plafona“.

Pročitajte: Dar iz srca i duše - Stevan Piale pripremio ćerki rođendanski poklon za sva vremena

Instagram

 

Bogato okićena, donekle u skladu sa nazivom Uninog kulinarskog bloga „Samo stavi svega dosta“, svetlucava jelka našla je svoje mesto u uglu dnevne sobe.

‒ Znate kako, da se ne lažemo, sa Rosom je stvarno lako biti roditelj. Ali decembar je toliko haotičan mesec za sve, a kamoli za mene koja smišljam petsto recepata i kupujem petsto poklona i ukrasa, da evo čak ni ja nemam kad da se opustim, zavalim ispred televizora i usudim se da ne radim baš ništa ‒ iskrena je Una.

Pročitajte: On je bio navijač, ona ćerka mezimica čuvenog psihijatra - Stevan i Una Piale na početku su delovali kao nemoguća kombinacija

Instagram

 

Kad tata ode na posao, mama i ćerka uživaju u igri i čitanju zanimljivih knjiga, ali dok Rosa spava Una stigne da se posveti isprobavanju recepata. Sa pratiocima je podelila recept za božićne kukije u kojima je dominantan sastojak – menta.

Dom Stevana Pialea odiše toplinom 

Pročitajte: Una i Stevan Piale - Rosa na brata ili sestru neće dugo čekati!

Instagram

 


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti