Problemi u braku: Posle osam godina ljubavi Una i Stevan Piale priznali sve

Problemi u braku: Posle osam godina ljubavi Una i Stevan Piale priznali sve

Autor: | 04/02/2022

0

Stevan Piale, zvezda serije „Igra sudbine“, kao Luka Ožegović osvaja i ostavlja slomljena ženska srca, ali je zato u privatnom životu godinama veran samo jednoj – Uni. Prvi put su se videli u Valjevu, gde je Stevan snimao „Šešir profesora Koste Vujića“, a Una bila na odmoru u porodičnoj kući.

‒ Zaljubio sam se čim sam je video, a ona se pravila nezainteresovana ‒ pričao nam je Stevan.

Pročitajte: Una i Stevan Piale za HELLO! - Uskoro ćemo biti brojniji

Hellomagazin

 

Danas skladan bračni par, koji je u međuvremenu dobio ćerku Rosu, mnogima je, u prvo vreme, delovao kao „nemoguća kombinacija“. Stevan, koji je u mlađim danima trenirao fudbal, kasnije je postao vatreni navijač „Crvene zvezde“ i „Zemuna“. S druge strane, šarmantnoj Uni, koja je odrasla uz dve starije sestre, uvek su bile bliže knjige. Spojila je lepo i korisno, pa se profesionalno bavi prevođenjem. Osim toga, vodi uspešan blog „samosvegastavidosta“ u kome sa brojnim pratiocima razmenjuje recepte za ukusne specijalitete.

Pročitajte: On je bio navijač, ona ćerka mezimica čuvenog psihijatra - Una i Stevan Piale na početku su delovali kao nemoguća kombinacija

Luka Šarac

 

Una i Stevan Piale otkrili oko čega se najviše svađaju 

A da u njihovom bračnom životu često ne ide sve glatko otkrili su Una i Stevan Piale lično. Gostujući kod Nataše Pavlović i u emisiji „Praktična žena“ priznali su zbog čega se i dan-danas, posle osam godina ljubavi, najviše svađaju.

‒ Raspravljamo se oko moje aljkavosti ‒ počela je Una. Stevan je dobacio:

Pročitajte: Topli dom za hladne dane - Ovde žive Una i Stevan Piale (foto)

Petar Đorđević

 

‒ Tri godine ne može da vrati kašiku za med i da je opere. Stalno joj objašnjavam da se to opere vrelom vodom i vrati se na mesto.

‒ I raspravljamo se zbog nedostatka slobodnog vremena jer stalno snima ‒ dodala je iskreno Una Piale.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti