Nikolina Pišek posle porodične tragedije: Konačno je osuđen (foto)

Nikolina Pišek posle porodične tragedije: Konačno je osuđen (foto)

Autor: | 07/04/2021

1

Drama Nikoline Pišek - neretko je pretraživana rečenica na "Guglu". Poznata voditeljka u prethodnih je nekoliko meseci doživela više trauma, a sada je rešila da progovori o jednoj koja je na nju ostavila velike posledice.

Pročitajte: Nikolina Pišek ponovo završila u Hitnoj pomoći - Doktori sumnjaju na ovu bolest?

Nikolina je početkom februara sa mlađom ćerkom Unom Sofijom preživela trovanje ugljen-monoksidom, a samo su pukom srećom ostale žive. Bile su same u stanu kada je usred noći došlo do pucanja cevi za grejanje, a iako nije bio uz njih, Nikolinin suprug Vidoje Ristović spasio ih je tragedije. 

Atraktivna Zagrepčanka sada je progovorila o teškom periodu koji je takođe iza nje, a reč je o gubitku ljubimca kojeg su svi doživljavali kao člana porodice. Naime, pas Tajson otrovan je pre sedam godina, a voditeljka je tek sada smogla snage da govori o drami koji su preživeli. Kako je otkrila, ubica njenog psa konačno je osuđen. 

Pročitajte: Drama Nikoline Pišek i dalje traje - Ćerka Una ima neke nepravilnosti na mozgu

- Ovo je Tajson. Moj mali pas koji je umro pre sedam godina. Znam da nekima izgleda bizarno da ga držim u ruci, ali istina je da nisam mogla da podnesem pomisao da ga fizički odstranim iz naših života nakon devet godina koje smo proveli zajedno. I konačno je donesena presuda za njegovu smrt. Nakon 7 godina - započela je, pa nastavila:

- Čovek koji je odgovoran za njegovu smrt, koji je godinama terorisao celo naselje neodgovornim držanjem i uzgojem nesocijalizovanih nemačkih ovčara u garaži, Amir Isajbegović, je osuđen. Za mene sramotno malo, jer moju bol i bol moje porodice ništa ne može kompenzovati. Malo, jer nije dokazana uzgojna vrednost psa. Jer ga nisam dala na obdukciju. Jer bi ga tada “humano zbrinuli” u nekoj spalionici strvina. Jer njegova probijena pluća, osam smrskanih rebara, nagnječeno srce nisu bila dovoljan dokaz da je umro od nasilne smrti. I sad dok pišem, plačem. Čekao me je da me poslednji put vidi, zamahnuo repom i umro. Spavaj mirno, mali psu. Rekla sam ti da pravda pobeđuje. Kad tad. I da nisi otišao uzalud. Nema ih više. I javite mi kome je pomoć preko potrebna. Taj novac od presude je za to - napisala je Pišekova

Nadamo se da su pred lepom voditeljkom samo lepi dani, i da će sa ćerkama i suprugom što pre uživati u novom domu, s obzirom na to da im je prethodni stan uništen i da u njega ne žele da se vraćaju.

Komentari (1)

Loading
Slavica 04:05 08.04.2021
Odgovori

Potpuno shvatam Nikolinin bol. Sve ovo pokazuje ,da je jedna plemenita zena.Zivotinje su bolje od nas Njihova jedina valuta je ljubav.Ja i fanas patim zbog mog Frenkija,kuckica ,koji je otisao pre10 godina.Bio je sa nama 15 godina.Sve one,koje muce zivotinje bih surovo kaznila.Samo mi zivimo u nehumanoj drzavi,koja nema human odnos prema zivotinjama.Samo deklarativno.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti