Godinu dana ćutanja: Razvod Severine i Igora posle ovoga je očigledan?

Godinu dana ćutanja: Razvod Severine i Igora posle ovoga je očigledan?

Autor: | 01/04/2021

0

Razvod Severine i Igora već godinu dana tema je o kojoj domaća štampa i te kako piše, a novinari se svim silama trude da saznaju zašto je došlo do prekida velike ljubavi. Najnovije informacije govore da je svako krenuo svojim putem, a očigledno je pitanje dana kada će se neko od njih dvoje i oglasiti. 

Pročitajte: Svađa, prevara, razvod - Oglasio se Igor Kojić, njegove reči odzvanjaju

Miloš Nadaždin

 

Bračni par Kojić, navodno, više ne živi zajedno nakon što je pevačica demonstrativno napustila Beograd još pre godinu dana. Svi njihovi problemi u braku počeli su u aprilu prošle godine, za vreme policijskog časa, kada je ona uhvaćena da se kreće po Bežanijskoj kosi.

– Sredinom aprila prošle godine odmah je odjeknula vest da se Severina posvađala sa suprugom i da ju je policija zbog toga uhvatila kako se kreće bez dozvole u vreme policijskog sata, koji je tada bio na snazi. Čim je odvedena kod sudije za prekršaje i platila novčanu kaznu, spakovala se i napustila i Kojićev porodični dom i Beograd i njega. Njih dvoje nisu se sreli nekoliko meseci jer se Splićanka više nije vraćala u Srbiju, a čak i kada je sredinom septembra Igor posetio Hrvatsku, navodno, pevačica se ni tada nije videla s njim iako su mu kod nje ostale lične stvari, koje je tek sada pokupio i definitivno se iselio iz njenog stana – kaže dobro obavešteni izvor „Srpskog telegrafa“.

Pročitajte: Razvod Severine i Igora - Ovo je prava istina 

Luka Šarac

 

O njihovom odnosu i dalje ništa zvanično nije rečeno jer svi mudro ćute.

– Pričalo se da je u to vreme bila uplovila u vezu sa vinarom Tomislavom Voštinićem, pa je logično što tada nije nimalo marila za probleme sa Igorom. Oboje su pred medijima mudro ćutali o statusu braka, te se ni jedno ni drugo nisu oglašavali povodom kraha ljubavi. U prvi mah su se bili otpratili na „Instagramu“, ali ubrzo su se ponovo zapratili, verovatno da bi u javnosti zadržali tu sliku da su i nakon svega ostali prijatelji.

Povodom selidbe Igora iz njihovog stana Severinin PR je izjavio:

– Proteklog vikenda iz Severininog stana iznošene su isključivo stvari za potrebe snimanja nekoliko kampanja, kao i one Severinine nećakinje, koja se sa suprugom (pre)selila u neposredno susedstvo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti