Posle glasina o Severininom novom dečku, Igor želi samo jedno?

Posle glasina o Severininom novom dečku, Igor želi samo jedno?

Autor: | 27/11/2020

0

Novi dečko Severine Kojić postao je glavna tema domaćih medija, a uprkos demantu koji je došao od Severininog PR tima, javnost još uvek raspravlja o tome, da li je Igor Kojić prevaren.

Nakon što je vest o vezi Severine Kojić i Tomislava Voštanića odjeknula javnošću, prvo se oglasio Severinin tim:

– Hteli bismo da vas informišemo da se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan događaj, na kom je između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa – odgovorio je Severinin PR Davor Grgin magazinu “Index.hr”

Pročitajte: Vest o novom dečku Severine Kojić uzburkala region - Evo šta kaže Seve

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Ubrzo zatim oglasio se Tomislav Voštanić, kako ga mediji oslovljavaju, novi dečko Severine Kojić.

- Severina i ja smo dobri prijatelji i za nju imamo samo reči hvale. Tačno je da je dolazila kod mene u vinariju, ali nije bila sama, bilo je tu još dosta ljudi. Između nas dvoje se ništa nije desilo i meni je sve to što čitam po novinama smešno. Razumem da je njen život interesantan medijima - rekao je on za "Informer".

A sada su domaći mediji izneli i Igorevu stranu priče. Kako mediji prenose, Igor Kojić bio je šokiran kada je pročitao novinske naslove.

- Seve i Igor se nisu videli šest meseci, otkako je ona napustila njegovu porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi i preselila se u Zagreb. Povremeno se čuju, ali i dalje niko nije pokrenuo temu razvoda, tako da se Igor nadao da će sve nesuglasice ispeglati kada se napokon budu videli - rekao je izvor za "Informer".

Pročitajte: Trač ili je ljubavi zaista došao kraj - Severina i Igor Kojić više ne žive zajedno!?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

- Šokirao se kada je u novinama pročitao da mu je žena neverna i da je još letos sa tim Tomislavom krstarila po Jadranu. Odmah ju je pozvao i zatražio objašnjenje, ali je Seve sve vreme tvrdila da joj je Voštinić "samo dobar prijatelj" - kaže izvor i otkriva da Igor posle svega ima samo jednu želju:

- Rekao joj je: "Ne zanima me šta je bilo, sve ti opraštam, samo mi se vrati". Igora je ovo baš pogodilo, pa je počeo da posećuje manastire u Srbiji i moli se Bogu da ponovo bude sa Severinom.

Ipak, bračni par Kojić, još uvek nije javno komentarisao svoj odnos, a na društvenoj mreži "Instagram" još uvek prate jedno drugo, što je mnogima znak da su i dalje u svakodnevnom kontaktu. Sa druge strane Severina još uvek nosi burmu, što znači da njihov brak za nju zvanično još uvek važi i da je Igor još uvek čovek sa posebnim mestom u njenom životu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još