Anđela Jovanović potiče iz glumačke porodice, a ne slutite koje kolege su joj braća

Anđela Jovanović potiče iz glumačke porodice, a ne slutite koje kolege su joj braća

Autor: | 31/03/2021

0

Anđela Jovanović i Petar Benčina cenjeni su i poznati u svojoj profesiji godinama. Ćerka Dragana Jovanovića i Branke Pujić, nije jedino glumačko pojačanje u poznatoj porodici. Naime, manje je poznato da su i njena braća od tetke krenula umetničkim stopama, koje je prvi, doduše amaterski, utabao njen deda, Brankin otac.

Pročitajte: Anđela Jovanović za "Hello!" - Bez ljubavi sve je ništa

 

 

Ono što se nije znalo o uspešnoj mladoj glumici jeste da ona osim roditelja, ima i braću koja su i više nego uspešni glumci. Naime, Anđelina braća su Petar i Igor Benčina, ujedno i njene kolege. 

‒ Ljubav prema glumi krenula je od deke, koji se njom bavio amaterski. Onda je mama postala glumica, pa se udala za tatu, a kasnije su i sinovi njene rođene sestre, Igor i Petar Benčina, postali glumci.

Pročitajte: Preslatko - Ljubavna priča Petra Benčine i Tamare Dragičević počela je ovako

Luka Šarac

 

I tu se niz mladih glumačkih talenata iz iste familije ne završava, budući da je supruga Petra Benčine Tamara Dragičević, a njen rođeni brat Miodrag ‒ Miša Dragičević.

Jednom prilikom Branka Pujić izjavila je da je Anđelino odrastanje uz decu njene sestre “poništilo” činjenicu da je jedinica. Mlada glumica objašnjava:

Anđela Jovanović i Petar Benčina - Familija puna glumačkih talenata

 

 

‒ Najviše sam se družila sa Igorovim i Petrovim sestrama, bliznakinjama Anom i Nadom. One su od mene mlađe samo dva meseca i jedan dan, a od kad znam za sebe ne doživljavam ih samo kao sestre, već i kao najbolje drugarice. Rasla sam u divnoj ušuškanosti, ali nisam hirovita i, iskreno, volim da mi ljudi ukažu na neku manu. Kad se to desi, stvarno se trudim da je ispravim.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti