Oglasio se Petar Benčina, evo u kakvom se stanju nalazi

Oglasio se Petar Benčina, evo u kakvom se stanju nalazi

Autor: | 13/03/2021

0

Petar Benčina, veoma je zabrinuo sve svoje prijatelje, kolege, kao i fanove, jer se u medijima juče pojavila informacija da je ponovo lošeg zdravstvenog stanja

Pročitajte: Petar Benčina ponovo bolestan? Glumac otkazao sve projekte

ATA Images

 

Jedan od najpoznatijih pozorišnih glumaca, ponovo boluje od obostrane upale pluća, a svi njegovi projekti otkazani su istog trenutka. Pozorišna publika radovala se premijeri čuvene predstave "Kaspar", gde je jednu od vodećih uloga trebalo da igra i Petar, međutim zbog pomenutog problema njegovo učešće je izostalo i sa ovog događaja, saznaje "Gloria"

Pročitajte: Petar Benčina hitno hospitalizovan?

Ata Images

 

Kako bi prekinuo nagađanja u kakvom je stanju, Benčina se oglasio i putem svog "Instagram" profila i naglasio da se ne nalazi u bolnici.

- Kući sam. I nisam tako loše - napisao je glumac i tako donekle umiro sve svoje prijatelje, kolege i brojnu publiku koja voli i ceni njegov rad. 

Pročitajte: Preslatko: Ljubavna priča Petra Benčine i Tamare Dragičević počela je ovako

Instagram printscreen

 

 

Podsećamo, početkom decembra prošle godine, Petar Benčina proveo je nekoliko dana u bolnici i to zbog korona virusa, koji je prouzrokovao upalu pluća. 

-  Petar je u bolnicu primljen sa srednje teškim simptomima upale pluća. Neko vreme bio je priključen na kiseonik jer su merenja pokazala da mu je situacija bila ispod granice normalnog. On je sada u stabilnom stanju, oporavlja se i nije životno ugrožen - rekao je tada izvor za "Informer".

Verujemo da će Petar ponovo uspeti da pregura i ovu situaciju i da će se vratiti poslu koji veoma voli. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti