Vreme je za istinu: Ivana Peters konačno otkrila svoj emotivni status

Vreme je za istinu: Ivana Peters konačno otkrila svoj emotivni status

Autor: | 01/03/2021

1

Dečko Ivane Peters, posle razvoda koji joj se dogodio, nije bio poznat javnosti, a pevačica je po prvi put odlučila da javno progovori o svom emotivnom životu. Ivana je svojevremeno živela bračnu idilu, a iz ljubavi sa Aleksandrom Petersom dobila je ćerku Saru. Iako je na brak stavila tačku, ljubavi je bila dala još jednu šansu, ali kada je i ona propala, shvatila je da je vreme da svako krene svojim putem.

Pročitajte: Posle toliko godina isplivala ogromna tajna - Dečko Ivane Peters bio je ovaj naš poznati glumac (foto)

ATA Images

 

 

- Moj bivši muž će biti moj prijatelj do kraja života, drugačije ne može da bude. Srećna sam što imam takvog - rekla je svojvremeno pevačica za domaće medije, a u nedavnom intervjuu za magazin "Hello!" i da su ona i Aleksandar veoma posvećeni čertnaestogodišnjoj ćerki. 

- Tata je još govornik. To je njegovo oružje, a moje je pričanje o sopstvenom iskustvu. Želim da me Sara potpuno upozna. Zna me kao majku, ali sada joj dajem priliku da me upozna kao osobu i da na mojim iskustvima, ljubavnim i poslovnim, mnogo toga nauči - iskreno je navela Ivana, koja je sada otkrila i svoj sadašnji emotivni status. 

Pročitajte: Ivana Peters ućutkala sve - Meni pomoć nije potrebna, ali evo kome jeste (video)

 

 

- U suštini ljubav je poremećaj u čoveku. Potpuno zaslepi, zaslepi i zaglupi. Ako je trudnoća drugo stanje, ljubav je treće - izjavila je Ivana u emisiji "Magazin In" i na pitanje da li je ona trenutno zaslepljena, dala jasan odgovor:

- Ja sam fokusirana samo na sebe trenutno.

Komentari (1)

Loading
Goolag 16:21 02.03.2021
Odgovori

Ovo Peters zvuci tako zapadnjacki to wow. Mnogo je lepse Pavlovic.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti