Šta li je htela da kaže? Svi su se zamislili nad poslednjom objavom Karleušine ćerke: Prošlog Božića...

Šta li je htela da kaže? Svi su se zamislili nad poslednjom objavom Karleušine ćerke: Prošlog Božića...

Autor: | 12/12/2023

0

Nika Tošić aktivna je na društvenim mrežama

Poput njene mame Jelene Karleuše, Nika Tošić obožava društvene mreže. Često snima sebe kada peva ili igra uz popularne pesme, i uvek se pohvali novom frizurom ili stajlingom.

Privatna Arhiva

 

Gotovo svaka objava male Nike izazove velike reakcije javnosti, mahom pozitivne. Ne dešava se često da je napadaju u komentarima, a čak i kada to urade, Karleušina ćerka odmereno odgovori svakom hejteru na svom profilu.

Pročitajte: Kako te nije blam da se sutra pojaviš u školi? Nika Tošić burno reagovala na pitanje o majci - To je moj život...

Njena poslednja objava naterala je svakoga da se zamisli nad tim šta je Nika htela da poruči.

Naime, Karleušina mlađa ćerka objavila je sliku sa jednog izlaska i dok pije napitak zamišljeno gleda u kameru i fotka selfi.

Instagram

 

Ništa neuobičajeno za ovu devojčicu, ali svima je upala u oko, ili pak uvo, pesma koju je okačila uz fotografiju. Reč je o kompoziciji "Last Christmas" ("Prošli Božić") Džordža Majkla.

Pročitajte: Njeno ime nikad nije izgovorila - Ćerka Jelene Karleuše prvi put rekla šta misli o Ceci

Vrlo popularna numera za ovo doba godine, koja je ipak o izgubljenoj ljubavi. Da li je maloj Niki neko slomio srce ili je okačila pesmu samo zato što Božić uskoro stiže, zna samo ona.

TikTok

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti