Još jedan otkaz u kraljevskoj palati: Da li je Megan Markl toliko nemilosrdna? (video)

Još jedan otkaz u kraljevskoj palati: Da li je Megan Markl toliko nemilosrdna? (video)

Autor: | 14/01/2019

0
Samanta "Pantera" Koen sedi iza Megan i kraljice Elizabete i budno motri na sve

U braku vojvotkinje od Saseksa Megan Markl (37) i princa Harija (34) sve ide po planu. Ekspresna veridba, još brže odrađeno venčanje i beba na putu. Ali, ako je njima idealno, osoblju oko njih baš i nije.

Otkad se u maju udala za člana kraljevske porodice, Megan je dobila brojne obveze, ali s njima su došle i privilegije. Dobila je lične pomoćnice, sekretarice, komunikacijske stručnjake i ostalo osoblje. Kako je dosada živela u Americi i nije bila upoznata s protokolom, kraljica Elizabeta II. htela je da pomogne unukovoj supruzi da se što brže prilagodi.

Zbog toga joj je 'dodelila' Samantu Koen (49), osobu koja uživa njeno poverenje već punih 17 godina. U šest meseci zajedno su prošle ubrzani kurs kako bi se što bolje snalazila u svakodnevnim obvezama, događajima kao i u protokolu, koji kao deo kraljevske porodice mora da poštuje.

 

Izgleda da u tom periodu nisu postale najbolje prijateljice jer je Samanta, čiji je nadimak Pantera, najavila da će otići u proleće čim Megan rodi. Na raspolaganju im više nije ni Edvard Lejn Foks, koji je bio Harijeva desna ruka 15-ak godina, a ostavku je dao letos. Najnoviji otkaz je onaj lične telohraniteljke, članice Skotland Jarda. Pazila je na njenu sigurnost punih šest meseci, ali očigledno joj je briga za Megan bila previše.

Ipak, sve je najviše iznenadilo kad je Megan najurila svoju asistentkinju Melisu Tuabti (39).

- Imala je veliku ulogu u kraljevskom venčanju. Pomagala je Megan u svemu i nedostajaće nam - rekao je član osoblja za britanske medije.

Od gazdarice je otišla u suzama jer, kako tvrdi izvor blizak porodici, nije više mogla da podnese njena stalna prigovaranja i besmislene naredbe. A čak ju je i 'branila' preuzevši brigu o medijskim napisima o Meganinoj razuzdanoj porodici...

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti