Božićna čestitka princa Vilijama i Kejt Midlton: Princ Džordž i princeza Šarlot su neodoljivi!

Božićna čestitka princa Vilijama i Kejt Midlton: Princ Džordž i princeza Šarlot su neodoljivi!

Autor: | 18/12/2017

0

Kejt Midlton i princ Vilijam, koji očekuju treće dete u aprilu, objavili su novu fotografiju specijalno urađenu za ovogodišnju božićnu čestitku svoje porodice.

I baš kao i prošle godine, princ Džordž i princeza Šarlot u središtu su pažnje, pozirajući ispred svojih roditelja u Kensingtonskoj palati.

Fotografiju je snimio Kris Džekson, kraljevski fotograf koji je ovog leta zabeležio i četvrtu rođendansku fotografiju malenog princa Džerdža. Fotografija božićne čestitke verojatno je snimljena istog dana kad je snimljena i rođendanska fotografija princa Džordža budući da nosi istu odeću.

 

- Drago mi je da su princ Vilijam i Vojvotkinja od Kembridža odlučili da koriste upravo ovaj porodični portret - napisao je Džekson na Instagramu i čestitao nadolazeći praznik: "Srećan Božić!"

Deljenje božićne čestitke kraljevske porodice s javnošću postala je tradicija. Vilijam i Kejt veoma su zahvalni na ovoj godini. Osim nadolazećeg rođenja trećeg deteta, takođe slave kraljevsku veridbu princa Harija i Megan Markl.

hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti