Raskol među prinčevima sve veći, Vilijam i Hari neće doćekati Božić zajedno?

Raskol među prinčevima sve veći, Vilijam i Hari neće doćekati Božić zajedno?

Autor: | 02/12/2018

0

Vilijam i Hari su oduvek bili bliski, ali izgleda da se u poslednje vrijeme i oni počinju međusobno udaljavati.

Odnosi u kraljevskoj porodici iz dana u dan sve su gori, a počelo je da se šuška da bi Vilijam i Kejt Božić mogli da provedu daleko od Harija i Megan, prenosi Dailymail. Tenzije između dva para počele su da rastu još od dana kad su Megan i Hari najavili da će napustiti Kensingtonsku palatu i da će se odseliti u Frogmore Cottage. Vilijam i Hari, koji su oduvek bili u dobrim odnosima, počinju da se sve više udaljavaju.

Naime, sve je počelo neposredno pre kraljevskog venčanja u maju ove godine. Megan je bila prilično uznemirena oko cele situacije pa se otresla na jednog zaposlenika Kejt Midlton na šta je ona burno reagovala. Vojvotkinja od Kembridža zbog Meganinog ponašanja čak se i rasplakala. Ako je suditi po izvorima bliskim kraljevskoj porodici, Megan je još od pre poznata po svojoj teškoj naravi. Kraljevski komentator Robert Džobson u svojoj novoj knjizi tvrdi da je princ Hari još ranije jednom članu osoblja rekao da što Megan poželi, to i dobije.

 

Ali, to nije sve. Jedan bliski Vilijamov prijatelj poručio je da princ nije siguran koliko je Megan prikladna žena za njegovog brata.

- Vilijam i Kejt misle da je odnos Megan i Harija prebrzo eskalirao, a Vilijam je preblizak s bratom da bi mu rekao šta iskreno misli - tvrdi. Braća su postala posebno bliska otkad im je umrla majka, a neki se pitaju boji li se Vilijam da bi Megan pokušala da zauzme njeno mesto.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti