Kejt Midlton i princ Vilijam u neprijatnoj situaciji: Zašto je ovo uradila?

Kejt Midlton i princ Vilijam u neprijatnoj situaciji: Zašto je ovo uradila?

Autor: | 22/12/2019

0

Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža, Kejt Midlton i princ Vilijam, našli su se u, za gledaoce neprijatnoj situaciji, koja je izazvala burne reakcije s pitanjem: Zašto je ovo uradila?

Kejt Midlton i princ Vilijam gostovali su u posebnoj BBC-evoj emisiji “A Berry Royal Christmas” u kojoj su s voditeljkom Meri Beri pripremali i komentarisali praznična jela.

Emisija je završila božićnom zabavom na kojoj se kraljevski par družio s Beri i volonterima, a u jednom trenutku Kejt je uradila nešto što je odmah privuklo pažnju publike. Naime, Vilijam je supruzi oko ramena stavio ruku, a ona se istog trenutka izmakla, pritom zadržavajući osmeh na licu.

Kejt Midlton i princ Vilijam su izgledali divno do ovog trenutka

Princ Vilijam je nastavio da se ponaša kao da se ništa nije dogodilo, ali vojvotkinjin potez izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama.

“Veoma čudno”, “Šta se to dogodilo?!”, “Kako neprijatno”, “Vau, ona uopšte nije mrdnula osmeh s lica i nije pokazala nikakvu reakciju, samo je nastavila da priča”, “Defintivno ga je izignorisala što je pomalo tužno, on se potrudio i to je mogao da bude lep trenutak”, samo su neke od reakcija.

Kejt Midlton i princ Vilijam obično prate protokole kraljevske porodice

Stručnjak za kraljevski bonton Majka Majer se već ranije osvrnula na uzdržano ponašanje među supružnicima, rekavši da takve reakcije ne trebaju da nas čude.

- Treba uvek imati na umu, što ljudi zaboravljaju, da su oni članovi kraljevske porodice koji rade. Svaki od njih ima pravo da odluči koliko će nežnosti u javnosti da pokaže. Ne postoji protokol prema kojem ne smeju da se zagrle, poljube ili dodirnu.

Kejt Midlton uvek ima savršenu haljinu za svaku priliku

- Ne postoji skup pravila koji to propisuje. Za svakog odraslog člana kraljevske porodice smatra se da će doneti razumnu odluku šta je primereno, a šta nije. Jedni u druge polažu izuzetno mnogo poverenja - rekla je.

Princ Vilijam i Kejt Midlton su na neformalnim dešavanjima mnogo opušteniji

- Na nekim manje formalnim događajima, na primer na sportskom događanju, mnogo su opušteniji. Već smo više puta videli kako se Kejt Midlton i Princ Vilijam ljube i grle. Međutim, kad se pojave na nekom ozbiljnijem događaju, na primer nekoj komemoraciji, onda su službeni - dodala je.

Inače, u ovo vreme pred Božić, kraljevska porodica se okuplja u palati i zajednički učestvuu u jednom zanimljivom običaju.

Kejt Midlton i princ Vilijam će ovaj Božić provesti u Sandringemu sa kraljicom Elitzabetom

Četiri generacije na jednom mestu, s varjačama u rukama i ispred činija, kraljica Elizabeta, princ Čarkls, princ Vilijam i princ Džordž zajedno su pripremanli čuveni Božićni puding.

Puding je pripreman za specijalnu humanitarnu priliku i jedan je od ukupno 99 pudinga koji će biti pripremljeni i distribuirani preko humanitarne kraljevske organizacije širom zemlje, u čast 99 godina postojanja kraljevske legije.

Četiri generacije kraljevske porodice zajedno na Božić

https://www.instagram.com/p/B6WcfCSlbm4/

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti