Jovana Alibabić: Poražavajuće je saznanje da je Danijel sve unapred isplanirao

Jovana Alibabić: Poražavajuće je saznanje da je Danijel sve unapred isplanirao

Autor: | 21/01/2014

0


Ako je suditi po početku, biće ovo burna estradna godina, u šta nas ovih dana uveravaju Jovana i Danijel Alibabić, koji se razvode posle svega tri meseca braka. Par, čija se ljubav rodila u rijalitiju “Farma”, gde su se i verili, delovao je veoma skladno, sve dok u javnost nisu dospeli šokantni detalji o njihovom iznenadnom rastanku. Novu godinu nisu dočekali skupa, a iz zajedničkog stana uveliko su se iselili, skinuli su burme, a poslednji put u javnosti su viđeni u emisiji “Narod pita”. Mediji prenose različite verzije događaja, od toga da je Danijel psihički i fizički maltretirao svoju suprugu, do navoda da je treća osoba uzrok neočekivanog kraha bračne zajednice, koja je prošle godine ozvaničena na spektakularnoj svadbenoj ceremoniji i veselju u Crnoj Gori. Da je među njima kraj, prva je obnarodovala Jovana, koja se javnosti obratila šokantnim saopštenjem, u kome je između ostalog vrlo smelo navela da je njen suprug naklonjen istom polu, te da je njihova ljubav bila samo marketinški trik.
- Moje nezadovoljstvo nije od juče, ono neko vreme traje, ali nisam želela da javno istupam sve dok u neke stvari ne budem potpuno sigurna. Poražavajuće je saznanje da je Danijel sve unapred isplanirao, da sam mu bila samo paravan. Za tri meseca, koliko smo bili u braku, svašta sam doživela. Suprug me je davio, što je kasnije nazivao raspravom, i pretio mi da će me udaviti ukoliko mu se “ne sklonim s očiju”. Govorio mi je da neće odgovarati za svoje postupke jer ni sam ne zna šta je u stanju da uradi.
Jovana je otkrila još brojne detalje ovog kratkog braka, između ostalog ispričala je i kako nije imala svoj život, te živela kao zatočenica, po pravilima koje joj je suprug nametnuo. Takođe, misica, koja je vratila devojačko prezime Nikolić, demantovala je da je bila u drugom stanju.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti