Stanija Dobrojević i Jovana Alibabić: Zakopale smo ratne sekire

Stanija Dobrojević i Jovana Alibabić: Zakopale smo ratne sekire

Autor: | 14/01/2014

0


- Kad mi je Stanija rekla da je Danijel homoseksualac nisam joj verovala, sada za to plaćam - kaže razočarana misica.

Stanija Dobrojević i Jovana Alibabić su se upoznale na „Farmi“ a prijateljstvo je puklo kada je starleta javno komentarisala da sumnja da je Danijel Alibabić gej. Jovana joj to nije oprostila i nisu razgovarale do juče, kada su se u Novom Sadu srele i pomirile.

- Ispostavilo se da je jedino Stanija bila u pravu za mog muža, iako su je svi dočekali na nož i napali je. Pa i ja sama. Bila sam zaljubljena i slepa kod očiju - rekla je Jovana.

Ona je nakon gostovanja u „Amidži šou“, koji će biti emitovan sutra, priznala da se ogrešila o Staniju.

- Htela sam i javno da se izvinim devojci koja je, još na „Farmi“, pokušala da mi skrene pažnju na Danijelovu seksualnu orijentaciju. Odmah mi je pružila ruku pomirenja.

Stanija je Jovanu ugostila u rodnom gradu, a rekla je da smatra da je bivša misica uradila veliku i hrabru stvar, kao i da ima njenu punu podršku.

- Podržala sam je pre svega kao žena ženu, a onda i kao nekoga ko se našao u nezavidnoj situaciji. Želim joj da u svemu ovome istraje do kraja i da ne poklekne. Nikada se nisam mešala u njihovu vezu pa kasnije ni u brak. Nisam znala šta se među njima dešava - kaže Stanija povodom Jovaninih navoda da ju je Danijel i fizički zlostavljao.

Starleta dodaje da je sigurna da ima još ovakvih, kako kaže, „paravanskih brakova“.

- Nije mi drago što sam bila u pravu. O ovakvim stvarima se uvek ćuti kod nas. Muškarci koriste ženu zarad lične promocije i prikrivanja svoje seksualnosti. To je strašno - kaže Stanija.

Seka Aleksić je prokomentarisla na Tviteru da Jovana zarad popularnosti u medijima pljuje svog muža, nazvavši je „idiotom koji svaki dan priča o svom privatnom životu“.

- Ja sam čula da se i njoj desila slična situacija, ali ona o njoj nije želela da javno govori. Očekivala sam da će me bar ona razumeti, ako ne i podržati, ali nikako nisam očekivala osudu s njene strane - rekla je Jovana.

Na to se Stanija nadovezala:

- Koliko se sećam, u knjizi „Javna tajna“ opisana je upravo Sekina situacija sa bivšim dečkom, ali nikada se o tome nije javno govorilo. Jovana je odabrala drugačiji put, i ja je podržavam, zato što smatram da se o tome ne sme ćutati.

izvor: Blic
foto: Blic, D. Živančević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti