Danijel Alibabić: Prolazim kroz najgori period svog života

Danijel Alibabić: Prolazim kroz najgori period svog života

Autor: | 21/01/2014

0


Poznati crnogorski pevač šokiran je optužbama svoje još zakonite supruge. Do pre nekoliko dana bio je kod roditelja u Podgorici. Protiv Jovane je podneo tužbu, a za magazin “Hello!” otkriva da prolazi kroz izuzetno težak životni period. Pozivajući se na džentlmensko ponašanje, Danijel odbija da iznese pravi razlog kraha njihove bračne zajednice, ali ističe da je reč o ozbiljnom skandalu, koji pripisuje supruzi.

Šta je pravi uzrok kraha vašeg braka?
- Jovana je preko noći postala druga osoba, što je rezultiralo ozbiljnim skandalom. Usled brojnih okolnosti, prestali smo da se volimo i razumemo, pa smo sporazumno doneli odluku da je najbolje da svako krene svojim putem. Moji nastupi uglavnom su vezani za Crnu Goru, njoj nije odgovaralo da vreme provodi sama u Beogradu, svađe i nesuglasice postale su sve učestalije.

Supruga vas je javno optužila za zlostavljanje. Jeste li je zaista davili?

- Jovana je u javnost iznela niz monstruoznih laži, za koje će, nažalost, morati da odgovara na sudu. Odrastao sam uz majku i sestru, odlično znam kako se prema ženama ophodi i naravno da na slabiji pol nikada ne bih digao ruku. Šokiran sam što me supruga dovodi u kontekst nasilnika, ona odlično zna da to nema veze sa istinom i šta je prouzrokovalo ovaj cirkus. Džentlmensko ponašanje ne dozvoljava mi da o njenom neljudskom gestu, za koji će se sigurno saznati, govorim javno.

Jovana je izjavila da je vaša veza od početka bila marketinški trik, te da vam je zbog homoseksualnih sklonosti služila kao paravan.
- To je još jedna u nizu njenih stravičnih laži. Moji najbliži odlično znaju šta je prava istina, a važnije je to da sam pred sobom čist.

Vaša supruga demantuje da ste izgubili bebu, a kao glavni dokaz navodi činjenicu da više od dva meseca niste bili intimni.
- O njenoj drugoj trudnoći ne želim da govorim javno jer je to deo naše najdublje intime. Nije mi prijatno što je ta, za mene veoma bolna tema, ponovo aktuelna.

Za sve što je iznela u javnost Jovana, navodno, ima validne dokaze.

- Dokazi postoje, ali samo oni koji idu meni u prilog. Ponoviću: otvoreno pismo koje je revnosno poslala svim redakcijama plod je njene mašte, zbog čega ćemo se ubrzo videti na sudu. Žao mi je što je na kraju tako ispalo, ali nemam drugog izbora osim da čast odbranim pred zakonom.

Jeste li podneli zahtev za razvod braka?
- To se još nije dogodilo budući da smo tek pre nekoliko dana doneli odluku da se rastanemo.

Za praznike niste bili zajedno?
- Jovana je bila kod svojih u Nišu, dok sam ja imao novogodišnji nastup. Zvao sam je da mi se pridruži u Crnoj Gori, ali je ona to iz samo njoj znanih razloga uporno odbijala. Od 2. januara prestala je da mi se javlja na telefon, nije želela da zajedno provedemo Božić, posle čega smo odlučili da se rastanemo. Ne znam šta joj se desilo, nije isključeno ni da je pod nečijim uticajem počela da donosi odluke, verujte mi, još sam veoma zbunjen.

Da li je moguće da se od 2. januara niste čuli, kada ste na Badnje veče gostovali u emisiji “Narod pita”, gde ste delovali više nego zaljubljeno?

- Nekoliko dana mi se nije javljala, posle čega smo počeli da se dopisujemo, a na poruke je odgovarala samo kada je to njoj odgovaralo. U pomenutoj emisiji pojavili smo se zajedno da bismo ispoštovali Sašu Popovića, direktora produkcije “Grand”, za koju sam nedavno potpisao ugovor. Sada shvatam da je to što smo glumili ljubav bilo potpuno pogrešno.

Kako se nosite sa nimalo prijatnim novinskim napisima?
- Nije teško pogoditi kako se osećam. Ovo je verovatno najgori period u mom životu, ali me teši činjenica da će istina pre ili kasnije izaći na videlo. Pred Jovanom, Bogom i sobom, čist sam kao suza. Najviše se brinem za roditelje, koji su ozbiljno potreseni i čije je zdravlje narušeno.

Intervju: Nikola Golubović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti